0

Amsterdam – Het nieuwe jaar is in zicht en dat gaat natuurlijk gepaard met goede voornemens. Meer tijd voor jezelf nemen, gezonder eten en sporten zijn een paar van die dingen die elk jaar weer op de top van ieder zijn lijstje staat. Helaas zakken die voornemens na een maandje toch vaak weer weg.

Gelukkig hebben we nu een winactie die ervoor kan zorgen dat je dat extra beetje gemotiveerd bent! Wij geven namelijk vijf paar van K-Swiss’ nieuwste hardloopschoenen, genaamd K-Swiss Blade-light Run, weg in de kleur grijs/roze. Met deze schoenen heb je dus geen enkel excuus om niet te sporten omdat je niet fashionable voor de dag kunt komen!

De schoenen, die de award Best New Shoe hebben gewonnen, zijn voorzien van zogenaamde blades die ervoor zorgen dat je sneller rent en dat klappen die je gewrichten kunnen oplopen, tegen worden gegaan.

Natuurlijk zijn de schoenen, die vanaf voorjaar 2012 in de winkels te verkrijgen zijn voor € 99,95, verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen.

Waar wacht je nog op? Ga naar onze Facebook pagina, like de foto én share deze met je vrienden. Maar vergeet vooral niet je maat in een reactie op Facebook achter te laten! Ps. Je kunt de foto alleen liken als je ons ook liked op Facebook!

www.kswiss.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties