0

Amsterdam – Wie wil er nou niet een shoptegoed van Rosenburg winnen, zodat we die gewilde designertas kunnen bestellen? Wij hoeven daar niet lang over na te denken en we gillen al bij de gedachte! Wil jij ook van blijdschap juichen? Doe dan snel mee met deze leuke winactie van Rosenburg.

Rosenburg is dé webshop waar je je designertassen vandaan haalt. Naast het grote aanbod van musthave (hand)tassen verkoopt de website ook exclusieve, bijpassende accessoires.

Ontdek snel de fashionable tassen van merken als Alexander McQueen, Bally, Burberry, Chanel, Chloé, Christian Dior, Coach, Fendi, Finesse la Model, Gucci, Judith Leiber, Louis Vuitton, Mulberry, Prada, Roberto Cavalli en ga zo maar door.

Ben je op het moment niet in het bezit van een dikke portemonnee? Gelukkig mogen wij een shoptegoed van 250 euro weggeven die je kunt besteden in de webshop van Rosenburg!

Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de foto van Rosenburg en like meteen ook hun Facebook-pagina.

Deze winactie actie loopt tot 6 maart 2012.

(Tekst: Wendy Heuvelman)

(Vormgeving: Romy Buitelaar)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties