0

SenseAmsterdam – Om het één jarig bestaan te vieren van Paco Rabanne’s mannengeur ’1 Million’ brengt het huis een exculieve limited edition uit.

De geur blijft hetzelfde, maar het exclusieve zit hem in de flacon. Deze is bedekt met een 18 karaats gouden laag. Het geheel wordt netjes afgewerkt met 0,3 karaat diamant. Als dit niet chique staat op het badkamerplankje van je vriend weten wij het ook niet meer.

Voor 40.000 euro heb je dus zeker een uniek verjaardagscadeau voor je lover in handen. De parfumfles koop je in een 12 kilo wegende koffer. Leuk detail om erbij te vermelden; de buitenkant van de koffer is gemaakt van zacht kalfsleer, de binnenkant is bekleed met zwart haaienleer. Wij vonden na lang zoeken één voordeel om de balans weer in je portemonnee te herstellen; cadeaupapier bleek overbodig, de koffer spreekt namelijk al boekdelen.

1 Million 18 Carat kwam tot stand door een bijzondere samenwerking tussen het bekende Franse juwelenhuis Maison Maton, Noé Duchafour-Lwarance (die het ontwerp van de fles maakte) en tussen Fred Pinel, die de luxe koffer ontwierp waarin de flacon geleverd wordt.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties