0

Amsterdam – Wij zouden natuurlijk ILFN niet zijn als we je niet als de aller eersten konden vertellen dat je nu een wel hele leuke prijs kunt winnen bij het merk Charm Luxury. Het label viert haar 2-jarig bestaan met een winactie met topstyliste Chantal Bles.

Charm Luxury is jarig en trakteert dus! Het jonge label is pas 2 jaar oud, maar dat is natuurlijk genoeg reden voor een leuk feestje. Om dit heugelijke feit te vieren verloot Charm twee personal shoppingsessies met de bekende topstyliste Chantal Bles! Hoe leuk is dat! Twee winnaressen worden samen met een vriendin een avondje in de watten gelegd bij Charm, waar Chantal Bles hen persoonlijk stylingadvies geeft. Zij krijgen bovendien tien procent korting op eventuele aankopen.

De bijzondere shoppingavond vindt plaats aan het begin van het nieuwe modeseizoen, met volop keuze uit de nieuwe collecties van merken als M Missoni, Hugo Boss, Repeat, 7 for all Mankind en DNA. Zo kan je helemaal ‘stylish’ aan de herfst beginnen!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze speciale ervaring is naar de actiepagina te gaan en je op te geven. Deelname kan van vandaag tot en met vrijdag 26 augustus 2011!

Winkelen met Chantal willen we toch allemaal?

Wij hebben ons al natuurlijk opgegeven! Doe je ook snel mee?

www.charmluxury.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties