0

River IslandAmsterdam  – Wederom heeft ILFN een primeur voor je in petto! Fashion store River Island nodigde ILFN onlangs uit om tijdens een VIP preview de december party collectie te komen bekijken.

Bij aankomst werden we warm onthaald met lekkere hapjes en geurkaarsjes. Vervolgens kregen we de collectie te zien, en die was bijna betoverend.. We werden zowat verblind door alle glitter en glamour die er vanaf straalde! Van pailletten en fake fur tot goud, zilver glitter en glamour!

Maar wat toch echt de spijker op zijn kop sloeg was de exclusieve couture schoenenlijn die River Island speciaal voor de kerstdagen ontwierp. De schoenen zijn stuk voor stuk eyecatchers en super stijlvol. Zo viel ons oog op een zwarte suede high heel enkellaarsjes bewerkt met veren, echt geweldig! Ook zagen we veel leer, studs, glitters en stoere riempjes.

Kerstman move over! Want jij zal dankzij de exclusieve party collectie van River Island deze kerst toch echt de show stelen! Maar heb nog wel even geduld, de exclusieve partycollectie ligt pas vanaf november in the River Island stores!

ILFN heeft in ieder geval haar setje voor de kerstdagen al uitgekozen..

www.riverisland.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties