0

Amsterdam – Misschien dat je het al had gezien als je door de straten van Amsterdam liep vandaag: krijttekeningen waar de naam van Marlies Dekkers groot op stond? Wij kunnen je nu namelijk als een van de eersten vertellen waarom deze stunt is uitgehaald!

Vannacht zijn er 35 krijttekeningen geplaatst rondom de 9 straatjes in Amsterdam. Gisteren opende namelijk in Rotterdam een nieuwe Marlies Dekkers Undressed winkel, en om dit te vieren zijn deze tekeningen geplaatst op straat.

Marlies Dekkers heeft recentelijk een nieuwe merkidentiteit opgezet. Het is in twee merken verdeeld: het luxueuze merk marlies|dekkers en het jongere edgy merk, Undressed by marlies|dekkers. Undressed by marlies|dekkers is fris, jeugdig, trendy en cool met spannende nieuwe graphics. Ook de prijs is lekker betaalbaar! Undressed by marlies|dekkers zal vanaf juli 2011 verkrijgbaar zijn, en de marlies|dekkers collectie zal vanaf de Fall 2011 collectie verkrijgbaar zijn, die in augustus beschikbaar wordt.

De krijttekeningen die gemaakt zijn in de 9 straatjes!

Het leuke aan deze actie is daarnaast dat Marlies Dekkers een samenwerking aan is gegaan met het goede doel #MOVE. Marlies zet zich al jaren in voor het gevecht tegen borstkanker en gaat nu alle vrouwen van Nederland en België aansporen om meer te bewegen. Één op de acht vrouwen zal namelijk borstkanker krijgen, en door te bewegen wordt deze kans met 20% tot 40% verminderd.

Je kunt de #MOVE actie ondersteunen door van 15 juli t/m 6 augustus op Twitter de hashtag #MOVE te gebruiken, zodat Marlies jou kan vinden, en wie weet, zal Marlies jou verrassen met een cadeau… Samen gaan we het gevecht tegen borstkanker aan. Tweet #MOVE en join the #MOVE-ment! Wij zijn om!

Doe je ook mee?

www.marliesdekkers.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties