0

Amsterdam - De ‘MUSTHAVE Collection’ is alweer mijn derde seizoen met JOSH V en hiermee hoop ik echt te bewijzen dat elke vrouw er fantastisch uit kan zien. Ik heb ontzettend mijn best gedaan en de collectie uit weten te breiden met accessoires, waaronder tassen, schoenen en hoeden. De hoed is een onmisbare Must-have aankomend seizoen. Daarnaast ben ik he-le-maal verliefd op mijn mintgroene clutch, hoe gaaf is die geworden?!

Mensen weten van mij dat ik dol ben op nude-, taupe- en grijstinten, maar voor deze zomercollectie heb ik bewust wat extra kleur gebruikt. De kleuren lichtgeel, peach en mintgroen vallen behoorlijk op in mijn collectie en dat mag ook wel een keer! Bij mijn collectie maak ik voortdurend gebruik van gouden en rosé-gouden accenten, wat de collectie extra rijk maakt. Ik let op elk detail en vind het belangrijk dat de pasvorm top is. Mijn collectie moet elke vrouw mooier en zelfverzekerder maken en ik hoop dat ik daarin geslaagd ben! Vanaf april is deze collectie door heel Nederland én online te verkrijgen.

Klik op de afbeelding om te vergroten!

Via www.facebook.com/JOSHV.collection kunnen jullie op de hoogte blijven van al mijn (mode-) avonturen en krijg je daarnaast extra korting via de speciale JOSH V webshop!

Shopse! XOXO, Josh

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties