0

Amsterdam – De Kiboots zijn een ware trend aan het worden en steeds meer meiden lopen weg met de prachtige kunstwerkjes. Het Nederlandse merk Kiboots opent dit najaar een concept store in Amsterdam en wij hebben zojuist te horen gekregen waar deze winkel gevestigd zal worden!

Je kent Kiboots natuurlijk van haar kleurrijke laarzen. Morgen bestaat het merk alweer een jaar. Ontwerpers en eigenaars Jovanna en Martijn laten weten dat de nieuwe store authentieke prints, kleuren en vormen bevat. De winkel sluit natuurlijk perfect aan op de modewereld. Ook vertelden zij ons exclusief dat de nieuwe winkel geopend zal worden in het gezellige Utrechtsestraat in Amsterdam!

De concept store wordt een platform waar nieuwe modellen en producten van Kiboots worden ontwikkeld. De nieuwe winkel is niet het enige project waar de jonge ontwerpers op het moment mee bezig zijn. Ook richten ze de youandKi movement op waarmee ze jonge ontwerpers, groepen en projecten een platform bieden.

Wij zijn fan!

Van ieder paar verkochte laarzen gaat er een percentage naar de youandKi movement. Vanaf dit najaar zal dat mogelijk zijn! Wij houden je natuurlijk op de hoogte van meer informatie!

Ga jij de winkel binnenkort bekijken? Laat het ons weten!

www.kiboots.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties