0

Amsterdam – Het nieuwe schema van de Amsterdam International Fashion Week is bekend. De Amsterdamse modeweek – dit jaar gesponsord door Vodafone – trapt woensdag 13 juli af met shows van Spijkers en Spijkers en Tony Cohen.

De Arnhemse tweelingzusjes mogen de AIFW openen met een hausse couture collectie waarna Tony Cohen later op de avond volgt. De rest van de week staan catwalkshows van onder andere Generation 12 (ArtEZ), Lichting 2011, INDIVIDUALS, Pauline van Dongen, Sage & Ivy, Jan Boelo, opnieuw één van Tony Cohen en Club Brilliant – met creaties van Dennis Diem – op de planning. Daarnaast start op zaterdag 16 juli de Green Fashion Competition, een ontwerpwedstrijd in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Deelnemers moeten op een maatschappelijk verantwoorde wijze een plan maken voor een onderneming waar biodiversiteit centraal staat.

AIFW

AIFW

Show zijn alleen op uitnodiging te bezoeken, maar gelukkig organiseert de AIFW ook een downtownprogramma. Meer hierover vind je binnenkort op de website.

www.aifw.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties