0

Amsterdam – De naam Anna Wintour zal bij veel fashionista’s meteen een belletje doen rinkelen. Als hoofdredacteur van modebijbel Vogue – en haar pittige uitspraken zo af en toe – is zij een begrip in modeland. Haar uitschelden zal je dan ook wel uit je hoofd laten. Lady Gaga dacht hier toch anders over..

Tijdens de uitreiking van de CDFA awards schokte Gaga het publiek met een opvallende uitspraak. Zo zou ze Anna Wintour een bitch hebben genoemd! Al gauw bleek het om een misverstand te gaan. Gaga won de awards en Wintour stelde haar daarvan op de hoogte via een smsje. Het stijlicoon dacht echter dat het een bericht was van haar vriendin Anna Treblin en stuurde gelijk terug: “Yes bitch, we did it”. Anna Wintour reageerde nogal kalm en stuurde: “Geweldig we zijn benieuwd wat je die avond aantrekt” Terwijl Gaga zich afvroeg waarom haar vriendin niet mee zou denken over haar outfit, viel het kwartje. Het was Anna Wintour!

Hoe zal Anna over het misverstand denken?

Hoewel de hele situatie op zijn minst ongemakkelijk te noemen is, moeten we niet vergeten dat Lady Gaga ook maar een mens is.

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties