0

Amsterdam – Voor alle SuperTrash fans hebben wij weer een leuk nieuwtje, waarvan jouw modehart sneller zal gaan kloppen! Fashionchick geeft namelijk een Sample Sale in Amsterdam met super korting op vele liefhebbende merken.

Naast SuperTrash shop je met vriendinnen leuke musthaves van 50% tot wel 70% op merken als Diesel, Otazu, Lipsy, London, Blue Blood, Denham, Havianas, Rubber Duck en Mimic Copenhagen.

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 3 maart 2012 van 9:00 uur t/m 18:00 uur en voor de locatie hou je de fashionchick facebook of website in de gaten.

Tijdens de sample sale kun je genieten van veel modemoois en voor een fijn prijsje kun je jouw favoriete musthave aanschaffen. Dit gaat natuurlijk gepaard met een drankje in je hand, fijne muziek en collecties bekijken met mede-fashionista’s.

Voor de gene die niet kunnen wachten en al eerder bij de sample sale aanwezig willen zijn is er op vrijdagavond een VIP avond. Wil je daar ook bij zijn? Houd dan de site in de gaten, want naast de pers geven zij ook gastenlijst plekken weg aan een aantal fashionchicks!

Zet deze sale maar alvast in je agenda op 3 maart, zodat je je kans op goedkope musthaves niet voorbij laat gaan.

www.fashionchick.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties