0

Amsterdam – Lieke van Lexmond is niet voor niks het gezicht van Glamorous. Het merk heeft waar wij fashionista’s van houden: hebberigmakende items met wat glam. We kunnen jullie blij maken want Glamorous houdt binnenkort een sample sale!

En niet zo maar ééntje. Waar bij de meeste sample sales de kortingen maximaal oplopen tot 70 procent, begint het bij die van Glamorous pas met dit percentage. Je kunt er dus stukken shoppen met een korting vanaf 70 procent! Daarnaast zijn de items limited edition, dus op is op!

Het is een exclusief evenement waar niet alleen Glamorous verkocht zal worden, maar ook Glitz&Glam en Basics by Glamorous. Om alvast in feestelijke stemming te komen voor Koninginnedag, is er een leuke DJ aanwezig bij de sale.

Natuurlijk kun jij als modeliefhebber niet anders dan hierbij zijn. De sample sale vindt op 27, 28 en 29 april plaats in het World Fashion Center in Amsterdam. Zoals bij vrijwel elke sample sale, kun je enkel contant betalen. Bekijk voor alle info de flyer hieronder.

Klik op de flyer om 'm groter te maken

www.glamorous-fashion.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties