0

Amsterdam – We zijn al druk bezig ons lichaam bikiniproof te maken, maar zonder een perfecte bikini schiet het niet echt op. Wij weten precies wat we mooi vinden en dat zijn de bikini’s van Bikinibiza. Laten ze nu dan ook een sample sale houden.

Houdt deze zaterdag dan ook vrij want je wil het niet missen. We zijn allemaal gek op Ibiza en hoe iedereen zich daar kleedt. De inspiratie voor de bikini’s komt dan ook van het eiland af. Wanneer iemand een Bikinibiza draagt zie je dat gelijk. Alle broekjes zijn in een kleur met een klein detail erop en de top is altijd bezaaid met pailletten, lintjes, bloemen of knoopjes. Omdat het eiland nooit uit de mode zal raken, zullen de bikini’s dat ook nooit.  Omdat ze zo fashionable zijn, kun je ze ook gewoon onder je kleding dragen. Hoe leuk is het om een klein stukje van je bikini top te laten zien.

De sample sale vindt op zaterdag 12 mei tussen 13.00 en 18.00 uur plaats bij Strandzuid, Amsterdam. Dit is de enige dag dat de bikini’s voor minder verkocht worden. Zorg dus dat je erbij bent.

Bekijk de uitnodiging hieronder.

Ben jij er ook bij?

Dit wil je toch gelijk hebben?

wwww.bikinibiza.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties