0

Amsterdam – IBB is een jong en snel groeiend internationaal georiënteerd bedrijf gevestigd in Amsterdam, dat horloges en sieraden uit het fashion segment levert aan de betere juweliers en onze key-accounts (o.a. de Bijenkorf, Siebel, KLM). Merken die IBB importeert zijn onder andere GUESS, Gc, Nautica en Marc Ecko. Onderscheidend zijn IBB’s juwelenmerken: Ti Sento, Blush, Charming en Tirisi. IBB is per direct op zoek naar een fulltime sales representative Blush.

Als Sales Representative vervul je een spilfunctie tussen de klant en IBB. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de relaties met klanten en de verkoop in Zuid-Nederland van IBB’s eigen juwelenmerk Blush.
Concreet houdt dit in dat je het tactisch accountplan vormgeeft, bewaakt, evalueert en uitvoert. Je herkent problemen, signaleert kansen en faciliteert en onderneemt doeltreffende acties.
Klanten trouw wordt door jou bevorderd door de wensen en eisen van de accounts in de regio te identificeren. Je biedt klanten een adequate oplossing voor hun specifieke behoeften door hun wensen te vertalen naar maatwerk oplossingen binnen de kaders van IBB. Ook treed je op als volwaardig gesprekspartner op alle niveaus en adviseer je ze over de samenstelling van hun collectie.
Je bezoekt jouw accounts regelmatig en hierbij ben je verantwoordelijk voor groei van bestaande accounts en de acquisitie van nieuwe accounts. Je structureert en beheert de informatiestromen tussen het account en IBB en zorgt er ondertussen voor dat omzet en rendement worden gerealiseerd conform de mogelijkheden bij de accounts en de capaciteiten van IBB.

Ben/heb jij:

- HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring (circa 2 jaar) met account management
- Werkervaring op het gebied van sieraden- of modeaccessoires
- Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels, in woord en geschrift
- Commercieel
- Representatief
- Overtuigingskracht
- Doorzettingsvermogen
- Zelfstandig

Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

www.ibbamsterdam.com
www.blush-jewels.nl

(Georgina Schrama)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties