0

Amsterdam – Ben jij altijd opzoek naar de nieuwste trends voor een betaalbare prijs? Dan is Fashion Night In iets voor jou! Na het grote succes van Fashion’s Night Out in september komt de Britse Vogue met een online versie genaamd ‘Fashion’s Night In’. Fashion’s Night Out is een event waar je niet alleen naar toe kon gaan om te shoppen, maar ook om met designers, stylisten en modellen in contact te komen en beauty- en mode advies te krijgen.

Maandag 1 november vanaf 11.00 uur zal je achter je computer moeten kruipen, want dan gaat de online Fashion’s Night In van start. Grote internetwinkels zoals Asos, My-Wardrobe en Net-a-Porter geven deze dag en avond exclusieve kortingen, goodies en stijladvies. Ook kan je onthullingen van exclusieve designercollecties verwachten. Via Twitter (@Vogue_London) wordt je op de hoogte gehouden wanneer en waarheen je moet surfen voor de beste deals en digitale fashion events.

Het mooiste van de avond is dat een groot deel van de opbrengst naar het goede doel KidsCo zal gaan. De organisatie die arme kinderen helpt aan een betere toekomst.

www.vogue.co.uk

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties