0

Amsterdam – Morgen begint de sportzomer van 2012 met de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het EK Voetbal. Iedereen is al bezig zich in oranje te hullen om onze boys aan te moedigen, maar dit is niet het enige grote sport evenement van deze zomer.

In London zullen deze zomer namelijk de Olympische Spelen 2012 plaatsvinden. Hier zijn wij Nederlanders op het moment misschien minder mee bezig, maar het belooft een heus spektakel te worden! De Olympische Spelen worden van 27 juli tot 12 augustus worden gehouden in de bruisende hoofdstad van Engeland. Tijdens de afsluitende avond op 12 augustus in het Stratford Stadium zullen er zo’n 4,000 artiesten optreden.

Er gaat nu een verhaal te ronde dat drie bekende Britse topmodellen ook te zien zullen zijn op deze avond. Het gaat om de modellen Kate Moss, Naomi Campbell en Rose Huntington-Whiteley. De topmodellen zullen deze avond te zien zijn in creaties van Britse ontwerpsters Vivienne Westwood en Sarah Burton. Wat de rol van de dames precies inhoudt op deze afsluitende avond is nog niet bekend. Mochten zij een modeshow gaan lopen, dan zal het zonder twijfel zijn voor het grootste publiek waar de dames ooit voor hebben gelopen!

www.london2012.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties