0

Amsterdam – Het zit Britney Spears niet mee. Vorig jaar werd ze voor 10 miljoen aangeklaagd door Brand Sense Partners en nu heeft het popidool het bedrijf maar een behoorlijk bedrag betaald om een daadwerkelijke rechtszaak te voorkomen.

Het bedrijf beschuldigde miss Spears en haar vader van contractbreuk en fraude. Het marketingbedrijf Brand Sense Partners, dat al sinds 2003 voor de zangeres werkte, kwam ooit met haar overeen dat het recht heeft op 35 procent van de winst van elk parfum die de zangeres op de markt brengt.

Toen ze vorig jaar een overeenkomst sloot met de cosmeticagigant Elizabeth Arden, werd Brand Sense Partners totaal buiten gesloten. Zij klaagden haar aan, maar Britney probeerde het bedrijf eerst nog terug te pakken door te zeggen dat ze zelf maandenlang niet is uitbetaald. Toch heeft Britney heeft nu besloten om  een flink bedrag te betalen zodat het niet tot een rechtszaak komt. De hoeveelheid is niet bekend, maar wij gokken op een flinke duit!

Zal Britney een deel van haar inkomsten van haar nieuwe parfum Cosmic Radiance ook moeten betalen aan Brand Sense Partners?

www.britneyspearsbeauty.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties