0

Amsterdam – Bridget Maasland lanceerde vorige maand haar eerste eigen kledingcollectie. De T-shirts van B by Bridget doen nu al stof opwaaien.. Volgens styliste en ontwerpster Gaby van ’t Hart kopierde de blondine een aantal ontwerpen van haar collectie By Gaby.

Het gaat hier om shirtjes die Bridget van Gaby leende voor verschillende televisie-optredens. De geleende items lijken verdacht veel op de exemplaren uit de nieuwe collectie van Bridget. Het item met het hartje is vrijwel hetzelfde als het kledingstuk uit de collectie van Gaby. Ook de Swarosvski steentjes die Gaby gebruikt, vind je terug op de shirts van Bridget. Uiteraard was Gaby not amused toen ze dit doorkreeg. “Later zag ik mijn eigen ontwerpen terug op de presentatie van Bridget en nee, daar ben ik niet blij mee,” aldus Gaby in Shownieuws. Volgens de styliste is het nu moeilijker om de tees te verkopen omdat in veel winkels al de collectie van Bridget hangt en dit teveel op haar kleding lijkt.

Bridget met haar lijn

Bridget met haar lijn

Het shirt van Bridget

Zoek de verschillen: dit exemplaar is van By Gaby

De manager van Bridget meent dat de BN’er zelf creatief genoeg is om eigen ontwerpen te maken. Daarnaast is ze ‘al heel lang bezig is met de lijn’. Bridget heeft zich ‘hoogstens laten inspireren door By Gaby’. Ondertussen is Gaby bezig met vervolg stappen. Wordt dus ongetwijfeld nog vervolgd!

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties