0

River IslandAmsterdam – Vorige week kon je op ILFN al lezen dat River Island een speciale Your Couture schoenenlijn lanceerde. Maar bij deze fabulous shoes mag de outfit natuurlijk niet ontbreken! Daarom hebben ze dit jaar ook een speciale party collectie voor je in petto!

Zo zagen we vele eyecatchers als glitter colbertjes, pailletten rokjes, veren en fake fur voorbij komen! Wat je met feestkleding vaak ziet is zwart, maar laat River Island dat nu eens heel anders gedaan hebben! Vele items vielen juist op door hun felle kleuren.

Leuke aan deze collectie is dat ze voor jou al de perfecte setjes samengesteld hebben, zodat jou die uren voor je kledingkast bespaard worden en jij zeker weet dat het gene wat je aan hebt helemaal fashion verantwoord is! Mocht je zelf al een hele goede smaak hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om de items apart van elkaar te shoppen.

Samen met accessoires als haarbanden, clutches, riemen, handschoenen en opvallende sieraden kunnen jouw feestdagen niet meer stuk!
River Island
River IslandDe Speciale party collectie zal vanaf november in alle River Island stores verkrijgbaar zijn. De prijzen van deze collectie varieren tussen de 60 en 100 euro.

Kijk voor meer info over River Island op www.riverisland.com of www.styleinsider.riverisland.com

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties