0

Amsterdam – Het is weer tijd voor een review en dit keer met twee klassieke make-up producten. Zelf gebruik ik dag in dag uit een lijn zwarte eyeliner met zwarte mascara, het is mijn signature!

Leuk vond ik het dus om deze twee nieuwe producten van Yves Saint Laurent te reviewen: de Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking in de kleur Deep Black en de Eyeliner Effet Faux Cils Shocking in Black.

De verpakking

Wat mij direct opviel was de verpakking. Deze is klassiek goud gelaten maar dan wel met een edgy touch. Het woord ‘shocking‘ staat hier op geprint en lijkt met een watervaste stift geschreven te zijn.

De make-upjes

De eyeliner is simpelweg een stift en hoeft dus niet geslepen te worden, erg makkelijk in gebruik. De punt is erg fijn en dus ook prima voor gedetailleerd werk en dunne lijntjes. Absoluut handig voor een snelle last-minute make-up sessie!

Het mascaraborsteltje en op de achtergrond het eyelinerstiftje

Wanneer ik éénmaal de mascara aanbreng op mijn wimpers merk ik direct het enorme volume, een tweede strijkje heb ik niet nodig. De mascara is absoluut shocking, net als de verpakking zegt.

Zonder make-up

Met eyeliner

Beide producten

De producten blijven beide goed zitten en gaan er makkelijk af met mijn standaard make-up remover. Al met al kan ik je zeggen dat dit dé producten voor je zijn als je met weinig moeite een grote impact wil maken!

De New Blacks collectie is vanaf september 2011 verkrijgbaar en beide de mascara en eyeliner hebben een adviesprijs van €29,30.

Campagnebeeld met mascara

De eyeliner in Black

Gaan jullie de producten uitproberen?

YSL, Masacara Volume Effet Faux Cils Shocking, €29,90
YSL, Eyeliner Effet Faux Cils Shocking, €29,90

www.ysl.com

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties