0

MascaraAmsterdam – Het goudkleurige doosje met de YSL-initialen maken me al een tikkeltje hebberig. Klungelen met een paar nepwimpers is niets voor mij, dus de belofte dat met één veeg je wimpers een ‘false lash effect’ krijgen maken me blij.

Alleen nog even checken of al die blije-wimper-gedachten niet voor niets zijn. Het perfecte product voor mij om te testen, want het enige waar ik niet zonder de deur uit ga is mascara. Fladderen met je wimpers doe je nooit teveel.

YSL Before

Mijn before-oog...

Het borsteltje van de YSL-mascara is dik en breed en al je wimpers passen er met gemak op. De nachtblauwe mascara oogt op het eerste gezicht wat klonterig aan het borsteltje, maar – Wowww – het borsteltje bewijst iets anders als ik de mascara aanbreng op mijn wimpers. Met één haal glijdt de mascara er vlekkeloos op. Geen geklooi met vallende klodders of uitschieters, maar gewoon meteen goed. Het mooiste aan de mascara is dat je wimpers niet aan elkaar gaan plakken.

YSL After

En m'n after-oog. Wauw!

Het borsteltje pakt je wimperharen één voor één perfect aan. Voor het echte valse effect moet je wel een paar keer aanzetten, maar je wimpers worden er uiteindelijk wel langer en voller van. En, let’s be honest, wij vrouwen kunnen het toch niet laten om dat borsteltje meerdere keren over onze wimpers te halen.

YSL Borsteltje

Het borsteltje. Zoals je ziet: niet knalblauw

De nachtblauwe kleur van de mascara maakt je oogopslag zachter dan de harde oogopslag die je krijgt van een diepzwarte kleur. Je krijgt er geen blauwe regenboogtaferelen van, maar een mooie heldere blik. Je ogen poppen er extra uit, zonder dat het teveel afsteekt bij je gezicht. Voor de ladies met een lichtere haarkleur en huid dus zeker een aanrader.

Mascara

Een mooie huls. Hebberigmakend!

Dan het moeilijkste gedeelte van mascara, het verwijderen ervan. Ik gebruik het liefst alles-in-één make-updoekjes. Even over mijn gezicht heen wapperen en klaar, dat soort dingen. Het gemak dient de dame. Ik moet even flink poetsen, maar de mascara komt goed los. Na een fijne schrobsessies knipperen mijn blanke wimpers me toe in de spiegel. Missie geslaagd! Je krijgt het er zelfs af met huis- tuin- en keukendoekjes.

De Yves Saint Laurent-mascara heeft wel een prijskaartje. Je betaalt €30,00 voor een paar echte, valse wimpers. Aan de andere kant: ze krijgen er een heerlijke opknapbeurt van en de mascara maakt alle beloftes over langere en vollere wimpers helemaal waar.

Conclusie van ILBN: als je op zoek bent naar een luxe mascara en er wat eurootjes meer voor over hebt, absoluut doen.

Yves Saint Laurent Luxurious Mascara for a false lash effect, €30,00

www.ysl.com

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties