0

BadkaviaarAmsterdam – Wat hebben we eerder deze maand genoten van alleen al de aanblik van dit lekkere Viktor & Rolf badproduct, he. Nu was ik de gelukkige die met Viktor & Rolf in bad mocht. Een succes.

Lees maar!

Bij zowel de verpakking als de glazen pot gaat mijn hartje al sneller kloppen, hij is gewoon heel erg mooi. Eigenlijk doen deze me enorm denken aan de parfumverpakking, en dat is een goede zaak :).

Flowerbomb

De doos, met de karakteristieke zwarte V&R-stempel

V&R Flowerbomb

Een close-up

Viktor & Rolf Flowerbomb badkaviaar is precies zoals de geur alleen dan een tikkie subtieler. Alsof je je bevindt in een grote bloementuin met alle soorten bloemen die je maar kunt bedenken. De geur is erg zoet, dus niet geschikt voor meiden die van meer stoerdere geuren houden.

Flowerbomb

Zie hier de pot. Moooooi!

Flowerbomb

Wat vind jij van de pot en doos?

Flowerbomb

Het deksel met de V&R-stempel

Het bad verkleurt niet zodra ik de shiny kaviaar erin strooi en wordt bijvoorbeeld niet roze, maar je ziet wel een hele subtiele glans in het bad. Het lost heel goed op en je hebt niet veel nodig, een klein handje is genoeg voor de verrukkelijke zoete geur, dus de badkaviaar gaat lang mee.

Flowerbomb

En here it is, de badkaviaar!

Flowerbomb

De korrels zijn zachtoze en een tikkie shiny

Terwijl ik in mijn bad zit, lijkt het net alsof ik de spa een bezoekje breng :). Je ruikt continu die heerlijke bloemengeur en die blijft subtiel, waardoor het niet overwhelming wordt na een tijdje.

Flowerbomb

Mijn bad! Zoals je ziet verkleurt het water niet en schuimt het ook niet

Na de badsessie is mijn huid lekker zacht en ruikt deze goed. Er zit een tikkie olie in de kaviaar, waardoor je huid wel lekker verzorgd aanvoelt. Afspoelen is niet eens nodig vind ik, het laagje dat overblijft is heerlijk. Viktor & Rolf Flowerbomb badkaviaar is een subtiele variant van de geur. Echt een luxeproduct!

Viktor & Rolf Flowerbomb badkaviaar, € 66,-

www.viktor-rolf.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties