0

VersaceAmsterdam – Zodra ik dit parfum in handen krijg, word ik zo blij. Versace. VERSACE! Dit merk werkt bij mij als een soort doping. Ik ben beautyslachtoffer nummero uno op het gebied van echt luxe producten en merken, en Versace is een van m’n favo’s.

Oh, dus dat parfum van dat goedkopere merk is ook heel fijn? Ik geef eerlijk toe, op parfumgebied betrap ik mezelf altijd weer met een te duur merk in een dito parfumerie.

Ik vind namelijk dat A) de flesjes van luxe parfums doorgaans aantrekkelijker zijn, B) de geur meestal een stuk subtieler is en C) die heerlijke aroma’s een stuk langer ruikbaar zijn in mijn hals. Maar terug naar Versace. De nieuwe Eau de Toilette van het merk, Yellow Diamond om precies te zijn. Ik ben walgelijk trouw aan mijn eigen geurtje, maar voor ILBN maak ik dolgraag een uitstapje.

De verpakking

Het feest begint al bij de verpakking. Ik ben geen fan van geel, maar bewerkt met het goud is het een cadeautje om uit te pakken. En dan die fles dames en meisjes, perfect. De dop is groter dan het parfumflesje zelf, maar dat geeft niet. Het maakt je make-upcorner meteen ‘a million dollars’ waard.

Daar zie je 'm al, de grote dop!

Ik vind de dosering van de verstuiver een beetje overdreven. Na één druk op de Versace-button loopt er al een straal van het diamantenparfum mijn decolleté in.

De flacon

En dan de geur. In het begin lijkt hij wat overweldigend, maar geduld komt van pas bij een goede parfum. Het ruikt naar kruidige bloemen en het is heerlijk fris door oranjebloesem, fresia, mimosa en waterlelie, zonder tuttig of meisjesachtig zoet te worden. Het parfum heeft een krachtige eigen geur, maar mengt zich toch ook perfect met de huid. Rond het middaguur is de geur minder duidelijk aanwezig, maar doet het vooral subtiel zijn werk. Meer mijn stijl.

Close-up

Versace, Yellow Diamond is een geur voor dames met een duidelijke eigen stijl en de perfecte vrouwelijke touch erbij, een hele mooie combi.

Van boven, met het Versace kenmerk

Voor 50 milliliter Versace Yellow Diamond betaal je ongeveer €60,- en hij is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij de parfumerie.

De campagne van deze fris-bloemige geur

www.versace.com

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties