0

Emma Watson voor TresorAmsterdam – Die verpakking, die campagne! In deze doos móet wel een lekker geurtje zitten.

Parijs, met mooie pleintjes, levendige avondcafeetjes en de oevers van de Seine. Daar is Trésor Midnight Rose op gebaseerd. Een mooie paarse avondgloed, waarin romantische spelletjes gespeeld kunnen worden, zo beschrijft het persbericht.

Maar de geur staat ook voor spontaniteit, frisheid en ondeugende vrouwelijkheid. Gezicht Emma Watson bevestigt dit. Wat een prachtvrouw en wat een prachtbeelden die bij deze geur horen!

Tresor Verpakking

Zo krijgen we de doos binnen op het ILBN hoofdkwartier. Onder de paarse roos zit de geur verstopt

Nu maar eens even testen hoe de geur tot zijn recht komt op mijn huid. Als je het parfum ruikt komt er als eerste een sterke frambozenlucht op je af. Heerlijk! Hij doet me denken aan de aanmaaklimonade van vroeger. En mocht dat negatief klinken, zo bedoel ik het niet! Het is een heerlijk frisse, fruitige lucht, zonder al te zwaar te zijn. Ook ruik ik roos, maar de framozengeur is sterker. Fruitig!

Tresor Fles

De elegante flacon. De geur is speelser, frisser en fruitiger dan dat het flesje doet vermoeden

Naast framboos ruik ik na een tijdje nog meer fruitigheid. Zouden het de bosbesknoppen zijn? De geur is niet te sterk en overheersend, bijna zacht. Dat komt door jasmijn en pioenroos.

Eigenlijk vind ik de flacon, in een dieppaarse kleur, niet direct bij de geur passen. Bij het zien van de doos en het flesje verwachtte ik een zwaarde lucht, meer een lucht om een nacht uit te gaan. Maar deze geur is door het fruitige karakter ook geschikt voor daytime!

Kortom, een fruitig elegant luchtje, voor fruitige, elegante vrouwen (zoals Emma Watson).

Tresor Emma

Emma Watson, het mooie gezicht van Midnight Rose

Trésor Midnight Rose, vanaf €47,50 (30 ml), verkrijgbaar vanaf september

www.lancome.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties