0

De drie kleuren oogschaduw van de Collistar Carisma-lijn zijn simpelweg prachtig. Petrol zilver, goudkleurig en lavendelblauw. Kleuren waar je overdag en ‘s avonds iets mee kan. In mijn onhandigheid raakt de goudkleurige versie al snel mijn badkamertegels.

Ja, het poeder komt los van het doosje. Nee, ik hoef hem niet direct weg te gooien. Even voorzichtig aandrukken en hij kan voorlopig weer mee.

Die test heeft Collistar bij deze overleefd en ik – kluns dat ik ben – ook maar net.

De drie doosjes

De kleuren zien er op mijn oogleden exact hetzelfde uit als in het doosje, wat wijst op genoeg kleurpigment in de oogschaduw. Dank daarvoor Collistar, want dat zorgt nog weleens voor de nodige teleurstellingen in oogschaduwland.

De goudtint

De lavendelblauwe tint

De zilveren petrol tint

Ik vind het goudkleurige exemplaar wel erg korrelig en vol met glitters. En nee ladies, dat kom niet omdat ik hem heb laten vallen. Na een half uurtje dwarrelen de gouden glitters langs mijn wimpers, over mijn wang vol overtuiging richting vloer. En dat terwijl ik de oogschaduw erg precies heb aangebracht. De lavendelblauwe versie is een knallende kleur en heeft daarnaast ook een subtiel glansje. Vanuit het doosje is de petrol zilveren oogschaduw mijn favoriet, dus ik ben erg benieuwd hoe die uitpakt op mijn ogen.

Mijn ooglid met enkel de gouden oogschaduw

Mijn ooglid met enkel de lavendel oogschaduw

Mijn oog met enkel de petrol oogschaduw, mijn favoriet!

Ja, dames. Dit is bij uitstek mijn favoriet. Als je hem wat voorzichtiger aanzet blijft het een subtiele kleur, maar je kan ook helemaal los gaan voor een avond stappen. Het is een kleur die niet vaak voorkomt, wat ik zo prachtig vind. En niet onbelangrijk: hij kan afgestemd worden op talloze kledingcombinaties. Ik ben namelijk zo’n freak die oogschaduw aanpast op kleding.

De zilveren petrol tint. Ik heb er weer een favorietje bij!

De Silk Effect eyeshadow Collistar Carisma kost €15,55 per stuk. Precies in de middenmoot, wat hem extra aantrekkelijk maakt.

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties