0

Amsterdam – Ken je dat heerlijke gevoel als je net van de kapper komt? Je haar ruikt lekker, het zit mooi en het glanst… Dit zijn dingen die je met je eigen shampoo nooit voor elkaar krijgt.

Er zit namelijk een groot verschil in kappersshampoo en supermarktshampoo. Wella Pro Series komt met de oplossing: zij verkopen de kappershampoo in de supermakt! Omdat wel meer merken dit verkondigen, hebben wij de shampoo uitgebreid getest.

Mijn haar is blond, lang en beschadigd. Blond haar is al niet zo sterk van zichzelf, maar als het dan ook nog dagelijks föhnt en vaak borstelt, wordt het ook niet echte beter. Daarom koos ik voor de REPAIR shampoo en conditioner van Wella Pro Series. Ik heb wel eens vaker shampoo’s geprobeerd die beweren het kappersgevoel in je badkamer te brengen, maar dit viel mij toch tegen.

De shampoo in mijn badkamer

Daarentegen vielen de shampoos van Wella Pro Series mij erg mee! De shampoo schuimt heel erg lekker en aangezien de flessen in verhouding erg groot zijn kan ik er dus lang mee doen. Het resultaat na de eerste wasbeurt was gezond uitziend haar en het rook erg lekker!

Voorheen was mijn haar niet vet te krijgen, maar nu was het de derde dag echt toe aan een nieuwe wasbeurt. Mijn haar heeft echt een boost gekregen van deze shampoo! Waarschijnlijk klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn, maar ik zou zeggen: probeer het zelf! Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn over deze shampoo.

De adviesverkoopprijs is maar 4,99 en de shampoo is er ook in Volume, Colour en Shine. Dus voor ieder wat wils. Laten jullie ons weten als je deze shampoo ook gebruikt hebt? Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen…

Wil je zelf nog meer experimenteren? Kijk dan op de nieuwe website van Wella, Pro Series Academy, hier vind je allerlei handige filmpjes met uitleg en tips, trends en andere leuke items!

www.wellaproseriesacademy.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties