0

Amsterdam – Op het gebied van skincare zijn we altijd extra enthousiast wanneer het om een plantaardig middeltje gaat. Uiteraard wilden we de mooie producten van Origins voor jullie aan de test onderwerpen!

Origins is een in Nederland nog redelijk onbekend beautymerk uit Amerika, dat in de tachtigerjaren is opgezet door een team van beauty wetenschappers en plantkundigen, die samen zochten naar werkende bestanddelen in de natuur.

Voor deze review testten we het Plantscription anti-aging serum en de anti-aging eye treatment. Nu moeten we eerlijk toegeven dat we nog geen hele oude huid rondom onze ogen hebben, maar toch merkten we een duidelijk verschil!

Simpele, clean verpakkingen

Beide het serum en de oogcrème smeren erg goed uit, en voelen simpelweg lekker natuurlijk aan. Geen enge, sterke parfums of vette structuur, maar een lekker glad smeerseltje dat direct op onze huid intrekt.

Nog even een kleine notitie van wat er vooral niét in het product te vinden is

Het Plantscription serum is gemaakt met extracten uit de Anogeissus; een plant gevonden in Ghana. De bladeren en takken van de plant worden al jaren gebruikt om op een natuurlijke wijze wonden te helen en daardoor ook fantastisch werkt om je huid te voeden en te laten stralen. Er is onderzocht dat het Anogeissus-extract de hoeveelheid fibrillin in je huid laat toenemen, dat je jeugdige stevigheid en de natuurlijke bounce terugbrengt.

Een groen product, dus ook groene verpakkingen!

Na de twee producten nu enkele weken steevast te hebben geprobeerd merken we absoluut dat onze huid meer gevoed is. Ondanks de extra drukke weken met weinig slaap zien onze ogen er zelfs een stuk opgewekter en ‘gezonder’ uit! Een absolute aanrader.

Heerlijke texturen

Dankzij de dunne, zachte structuur en snelle droogtijd voelt het ook niet als een extraatje om naast onze vaste dagcrème ook het serum en de oogcrème op te smeren. In tien seconden gefixt!

www.origins.com

(Tekst & Beeld: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties