0

Hebben jullie dat ook, dat je al jaren trouw aan je eigen merk mascara blijft? Ik gebruik al jaren dezelfde mascara van Dior. Net toen mijn favoriet op was, kwam de veelbelovende mascara van Rimmel binnen bij ILBN.

De Volume Accelerator Mascara is een vervolg op de Lash Accelerator. De verpakking van de mascara is mooi, maar niet helemaal mijn smaak.

De dop is metallic geel, en de huls heeft een dubbele plastic laag. Ik kies vaak voor beautyproducten met een simpele, elegante uitstraling. De Volume Accelerator heeft een moderne uitstraling. Behalve een mooie buitenkant gaat het natuurlijk ook om hoe vernieuwend de mascara zelf is.

De mascara

Het merk belooft nu nog meer volume met Rimmel Volume Accelerator Mascara. “Dankzij de revolutionaire combinatie van een high tech borsteltje en een volumeboostende formule overtreft het resultaat zelfs je wildste dromen.” Na dit zinnetje sta ik al te trappelen om de mascara uit te proberen, maar het wordt nog leuker! “Met het speciaal voor deze mascara ontwikkelde borsteltje, zien je wimpers er direct tot 12 keer voller uit. Bij regelmatig gebruik lijken je wimpers zelfs zonder mascara er dag na dag voller uit te zien.” Klinkt als de perfecte oplossing voor lange, weelderige wimpers. En wie wil dat nou niet?

Het borsteltje uit de huls

Het borsteltje

Het borsteltje lijkt erg groot, maar de mascara glijdt moeiteloos over mijn wimpers en omhult elke wimper van wortel tot uiteinde. Ik heb echt het idee dat mijn wimpers meer volume krijgen. Sterker nog, tijdens een etentje met mijn vriendinnen krijg ik superveel complimentjes over de mascara!

Zonder mascara

Met 1 laag mascara

Één laagje Volume Accelerator mascara is meer dan genoeg. Het geeft een oogvergrotend effect. Twee lagen mascara is zelfs te veel, waardoor mijn wimpers aan elkaar klonteren. Rimmel Volume Accelerator Mascara heeft naar mijn idee echt een liftend effect. Twaalf keer meer volume is sterk overdreven, maar twee keer meer volume is al awesome!

Na een dag zit de mascara nog steeds goed en ik heb helemaal geen last van korrels of vegen onder mijn ogen. Wel is de mascara iets lastiger te verwijderen. Je moet flink je best doen. Ik ben fan van de gloednieuwe Rimmel mascara. Verkrijgbaar in twee kleuren (Black en Extreme Black) voor €12,99.

(Tiziana Petruzzi)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties