0

Amsterdam – Enige tijd geleden schreven we al over hét beauty geheim van sterrenstylist Rachel Zoe. De Ridiculously long lashes van Miss Oops.  Aan mij de eer om dit product te testen.

De Ridiculously long lashes van Miss Oops belooft dat je wimpers na vier tot acht weken voller en langer zijn. Een soort voeding voor je wimpers. Ik mag absoluut niet klagen over mijn wimpers, ze zijn lang en best vol, maar als ik de mogelijkheid krijg om ze nog voller te krijgen doe ik dat natuurlijk.

Het product is een soort pen met een klik-systeem aan de bovenkant. Je kunt erop klikken zodat er een druppeltje vloeistof uitkomt. Het lijkt een beetje op lipgloss, een beetje stroperig en doorzichtig. Onderaan de pen zit een kwastje waarmee je de vloeistof op je wimpers aanbrengt. Er staat op de verpakking dat je het product bij de aanzet van je wimpers moet aanbrengen. Zo gezegd zo gedaan. Elke ochtend en avond breng ik trouw de vloeistof aan. Voor het slapen gaan is dit geen probleem maar in de ochtend, als je al wat gehaast bent, kost het best veel tijd om eerst het product aan te brengen, te wachten tot het droog is en vervolgens je mascara aan te brengen. Na een aantal dagen heb ik wel het gevoel dan mijn wimpers heel zacht en gevoed zijn. Het klinkt misschien raar ‘gevoede wimpers’ maar ik begin steeds meer in het product te geloven. Ik denk vooral het het komt doordat je wimpers gehydrateerd worden. Je haar wordt immers ook zacht en glanzend als je goede conditioner gebruikt.

Het kliksysteem

Na een paar weken kan ik zeggen dat ik redelijk tevreden ben over het product. Ik weet niet of ik kan zeggen dat mijn wimpers voller zijn geworden maar het feit dat je je wimpers ook eens aandacht geeft is leuk. Ik heb sowieso zachtere en  soepelere wimpers gekregen. Ik maak nooit gebruik van een wimperkrultang maar voor degene die dat wel doen, ik ben er van overtuigd dat je wimpers ook sterker worden van dit product en nog beter krullen na gebruik van een wimperkrultang.

Het is doorzichtig en stroperig, zo blijft het goed op je wimpers zitten

De Ridiculously long lashes is best prijzig. Je doet er wel een hele tijd mee en alles is beter dan fake lashes toch?! Je kunt het bestellen voor € 49,95 op de webshop van Miss Oops.

Oops...

www.missoops.eu

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties