0

Replay Jeans Spirit!Amsterdam – Toe aan een nieuw zomergeurtje, maar je wilt er niet teveel geld aan uitgeven? I Love Beauty News raadt je REPLAY Jeans Spirit! aan.

Jummmm, wat een heerlijk geurtje, dit nieuwe parfum van REPLAY.

Fris en bloemig is het eerste wat in je opkomt zodra je de geur ruikt. En dat kan kloppen, want REPLAY Jeans Spirit! voor dames bevat onder andere pioenroos en viooltjes. “De geur heeft eerder een vriendelijk-benaderbaar, dan een brutaal-verleidelijk karakter”, zo schrijft REPLAY in haar persbericht. En dat klopt, de geur is sprankelend, heerlijk zacht en alles behalve overheersend. ILBN zegt: een perfect en subtiel parfum om in de zomer overdag te dragen.

Replay Jeans Spirit!

Replay Jeans Spirt! is een heerlijke, meisjesachtige geur

En ohja, nu vergeten we bijna te zeggen dat er voor hem ook een variant is! REPLAY Jeans Spirit! for him ruikt… tja, hoe kunnen we dat het beste omschrijven? DAMN SEXY! Deze aardse, pittige geur mogen onze lovers gerust iedere dag opspuiten.

Replay Jeans Spirit!

Een geurtje voor jou, en eentje voor hem!

De flacons zijn eenvoudig, een roze voor haar en een blauwe voor hem. Maar waarom zou je ook een fles met veel poespas maken als de geur gewoon goed is? Er zijn voor jou een bijpassende douchegel en bodylotion verkrijgbaar en voor hem een matchende after shave lotion, douchegel en deodorant.

Wij hebben er in ieder geval een beautyfavoriet voor deze zomer bij!

REPLAY Jeans Spirit!, 20ml vanaf  €17,-

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties