0

Amsterdam – Meet one of my personal favorites, de PUPA Magic Concealer. Deze vloeibare concealer krijgt absoluut een eervolle vermelding in mijn make-upvoorraad. Op een doordeweekse dag gebruik ik meestal wat bronspoeder, een goede mascara en soms wat oogschaduw.

Maar nu heb ik weleens van die dagen dat ik ’s ochtends schrik van mijn spiegelbeeld. Het enige dat dan een beetje kleur aan mijn gezicht geeft zijn de donkere kringen onder mijn ogen. Dat concealers fantastisch werkten wist ik al, maar dat ze dat ook deden tegen een klein prijsje wist ik niet.

Toen ik mijn beklag deed over mijn euvel tegen een visagist kwam ze direct aanrennen met de concealer van PUPA.

Mijn favo concealer

Eerst zien dan geloven dacht ik nog. Als ik ergens zuinig op ben dan is het de huid onder mijn ogen, want het is het meest fragiele stukje huid van je gezicht en dus ook vatbaar voor vouwen, kieren, rimpels en lijnen. Ik dep zelfs al mijn crèmes in met mijn ringvinger, want die geeft de minste druk. Juist, een freakje.

Smeren maar!

Toen de visagist in kwestie enthousiast met de concealer wilde gaan stiften moest ik even slikken. Toch was ik nieuwsgieriger naar het wonder, dus hield ik mijn mond. Het stiftje van de concealer voelde superzacht op de huid onder mijn ogen. Door de ingebouwde dispenser ligt de crème na het draaien op de sponzige stick en daardoor hoef je geen druk uit te oefenen om het aan te brengen.

Goed dik onder de ogen smeren en in de huid deppen met die bewuste ringvinger, daarna mijn gebruikelijke poeder erover heen en klaar. Na een finishing touch van mijn mascara lijkt het bijna alsof mijn ogen eruit poppen. Het oogwit lijkt witter door de consealer en het benadrukt de rand van je ooglid. De consealer stick is niet alleen handig voor donkere kringen, maar werkt ook bij andere oneffenheden in het gezicht. Ik ben de visagist tot op de dag van vandaag dankbaar, want voor maar €15,25 kan ik stralend de dag door.

Het resultaat. Heldere oogopslag.

De concealer blijft namelijk erg goed zitten en gaat lang mee. De overige producten van PUPA zijn trouwens ook het proberen waard. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en hebben een hoog pigmentgehalte, waardoor de make-up langer houdt. Proberen, proberen, proberen!

www.pupa-makeup.nl

(Adeline Mans)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties