0

Amsterdam – De wintercollecties liggen nog maar net in de schappen of de nieuwe collecties zijn alweer op de catwalk te bewonderen. Vandaag nemen we eens een kijkje naar de 2012 Pre-Fall  collecties van Chanel.

Chanel, Oscar de la Renta, Carolina Herrera en Michael Kors zijn namen die onze harten sneller doen kloppen. Dus met veel trots presenteren wij de leukste looks van deze modehuizen!

Laten we beginnen met Michael Kors; daar draaide het allemaal om de powervrouw, denk aan felle kleuren met zwarte accenten. Leren riemen, tasjes en boots stalen de show.

Je zou denken dat Karl Lagerfeld naar India geweest is om inspiratie op te doen voor de nieuwste collectie van het Franse modehuis, maar niet is minder waar. “Je krijgt veel meer inspiratie door niet naar bepaalde locaties te gaan dan om er juist wel naar toe te gaan.” aldus de wijze woorden van de Duitse topontwerper. Hij slaagde er dit seizoen opnieuw in om iedereen te verrassen met zijn mooie collectie, en wij zien waarom; India meets France.

Hij staat bekend om zijn prachtige avondjurken, maar met deze collectie laat Oscar de La Renta zien dat hij meer kan dan alleen prachtige japonnen ontwerpen. De collectie is een eerbetoon aan eentje die we eerder al zagen in september. Zoals we gewend zijn van de Dominicaanse ontwerper straalt ook zijn nieuwste collectie glamour en klasse uit, we like!

Er is geen rode loper compleet zonder Carolina Herrera; haar creaties worden door de meest bekende dames geliefd en gedragen. Des te meer reden om uit te kijken naar haar nieuwste collectie! We zagen klassieke en moderne ontwerpen, van een prachtige rode avondjurk tot een partyjurkje bezaaid met pailletten. In het kort: dresses for every occasion!

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties