0

Amsterdam – Volgens Neutral is parfum in beautyproducten simpelweg niet nodig, en daar zijn wij het absoluut mee eens. Parfum zit namelijk in veel meer producten dan we denken. Gemiddeld gebruiken we 5 verschillende parfumproducten per dag, terwijl we denken er maar 3 te gebruiken.

Voor deze review testten we de parfumvrije douchegel, bodymilk en parfum van Neutral. Deze laatste is natuurlijk een ludieke actie, parfumvrije parfum bestaat nou eenmaal niet!

Hoe meer lagen parfum je gebruikt, hoe groter de kans op een parfumallergie. Daar kom je vaak nooit meer vanaf. Waarom gebruiken we eigenlijk zo veel parfum? 40% van de mensen zegt het niet eens meer door te hebben omdat tegenwoordig overal parfum in zit. Verder vindt 36% het simpelweg prettig en bij hun identiteit horen, en voelt 33% zich alleen schoon wanneer douchegel geparfumeerd is. Toch vinden we dat dit zeker anders kan.

Net als de inhoud zijn de verpakkingen van de producten lekker simpel en zonder poespas. Witte flacons met onopvallende kleuren en zo min mogelijk tekst; daar houden we van.

De douchegel, 'parfum' en bodymilk

Simpele verpakkingen

Als eerste gingen we voor de parfum. Ondanks dat we wisten dat er enkel water in zou zitten, waren we toch wel erg benieuwd om deze te proberen! En ja, de flacon is erg mooi en de ‘parfum’ vloeit op een mooie, geleidelijke manier uit de spuitknop. De spray komt momenteel misschien niet al te van pas, maar is erg fijn voor extra hydratatie tijdens bijvoorbeeld een zonvakantie.

Parfumvrije parfum

De ingrediënten... Water!

Ben bewust van wat je gebruikt

De douchegel en bodymilk zijn beide mooi dun en allesbehalve stroperig, ze smeren makkelijk uit. Aangezien de meesten van ons in de ochtend al een eigen luchtje op doen, is het een fijne bijkomstigheid dat er geen enkele geur aan beide producten zit. Zo voorkom je dat je verschillende geuren door elkaar gaat gebruiken! Puur en eerlijk.

De prijzen? Douchegel €4,99 & bodymilk €5,95, onder andere te koop via Drogisterij.

Wij zijn enthousiast! Ga jij Neutral proberen? Of ben je al een trouwe gebruiker?

www.neutral.nl

www.parfuminderen.nl

(Tekst & Beeld: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties