0

Amsterdam – Hier ben ik weer met mijn blote benen, maar wel minder melkflessy dan een week geleden! Zoals beloofd heb ik nog twee keer gesmeerd met Organic’s heavenly bronzing mousse. Na één laagje vond ik het resultaat namelijk niet goed genoeg, maar jongens, na nog twee keer een dunne laag te hebben aangebracht kan ik zelfverzekerd met blote benen naar buiten!

Ik heb twee keer na het douchen m’n benen gehydrateerd, deze bodybutter minimaal een half uur laten intrekken en ben vervolgens weer aan de slag gegaan met de mousse. Voor meer specifieke info over deze bruiningssmousse, klik even hier.

Bruiningsmousse

Dit is de mousse die ik heb gebruikt

Bruiningsmousse

Mijn armen before (na 1 laagje mousse)

Bruiningsmousse

Mijn armen after (na drie laagjes mousse)

Ik heb de mousse op dezelfde manier gebruikt als tijdens het aanbrengen van de eerste laag. Let op dat je bij plekken waar je huid wat dikker en droger is, dus je ellebogen, knieën en enkels, je de mousse heel goed uitsmeert.

Bruiningsmousse

Mijn benen before (na 1 laagje mousse)

Bruiningsmousse

Mijn benen after (na twee laagjes mousse)

Bruiningsmousse

Mijn benen after in de zon (na drie laagjes mousse)

Conclusie: de Organic’s heavenly bronzing mousse gebruik je een paar keer voor het beste resultaat. Het resultaat blijft subtiel, maar dat vind ik fijn, het zou raar zijn als ik van de een op de andere dag ineens diepbruine benen had. Voordeel van het langzame bruiningsproces: je hebt ook geen last van opvallende oranje of bruine strepen!

www.t-tans.nl

Organic’s Heavenly Bronzing Mousse, € 24,95

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties