0

BruiningsproductenAmsterdam – Ik ben Nina en ik ben een bleekscheet. Zo, da’s eruit. Mensen denken altijd dat ik snel bruin word omdat ik donker haar heb, maar niets is minder waar.  Ik krijg sproeten en verbrand.

Toen Annic op de redactie kwam met twee flessen zelfbruinende producten die ze had meegenomen bij de ge-wel-dig-e tanning spray salon T-tans, stond ik dan ook te popelen om deze uit te proberen.

Vanmorgen na het douchen ben ik begonnen met de Organic’s heavenly bronzing mousse. En daar gaat het al meteen goed: Organic’s. Ik ben fan van producten die je mooi maken, zonder het milieu veel schade aan te doen.

Bruiningsproducten

Dit zijn de flesjes waar Annic mee binnen kwam. Mooie, rustige verpakkingen van Organic's. De linker is de mousse, de rechter is een spray mist

Okay, na een goede douchebeurt waarbij ik mijn benen heb geschoren en mijn armen en benen nog wat gladder heb gemaakt met een zachte scrubhandschoen, smeer ik mezelf in met m’n favo body butter: de coconut variant van de Bodyshop (yumm!). Ik wacht een uurtje en ga dan aan de slag met de mousse.

Bruiningsproducten

Dit is het product dat ik vandaag heb getest, de bruiningsmousse van Organic's

Bruiningsproducten

Close-up

Bruiningsproducten

De mousse komt uit een handig pompje

Het spul is heerlijk zacht, als een haarmousse, en heeft geen overheersende geur zoals zelfbruiners vaak hebben. De mousse smeert goed uit en trekt lekker in.

Bruiningsproducten

Zo ziet de mousse eruit. Een kruising tussen een vieze, fluffy drol en een dot heerlijke chocolademousse ;)

BruiningsProducten

Dit is mijn linkerarm voordat ik de mousse aanbreng (en ik ben een heel klein beetje bruin door de zon, aan het witte horlogebandje te zien)

Bruiningsproducten

Mijn melkflessies voordat ik aan de bruiningssessie begin

Ik smeer een handpalm vol mousse uit per ledemaat (een arm en een been, zodat ik het verschil tussen m’n benen en armen dadelijk hopelijk goed kan zien). Dat moet genoeg zijn, denk ik zo. Even snel m’n handen wassen en dan wacht ik. En wacht ik. En wacht ik nog even. Na drie uur is er nog steeds nauwelijks resultaat te zien, terwijl de mousse nu echt wel goed is ingetrokken. Ik ben een tikkie teleurgesteld. Als ik van heel dichtbij naar mijn armen en benen kijk zie ik wel een klein beetje resultaat, maar het lukt met niet om dat op de foto vast te leggen. Kortom, het verschil is echt maar heel klein.

Jongens, hoe kan dit? Ik heb behoorlijk wat gesmeerd en gebruik wel vaker bruiningsproducten. Normaal zie je na drie uur een flink resultaat. Voordeel: m’n arm en been zijn ook niet oranje uitgeslagen ;).

Bruiningsproducten

Mijn armen na de drie uur. De bovenste heb ik ingesmeerd, de onderste niet. Zie jij het verschil?

Bruiningsproducten

En dit zijn mijn benen na drie uur. De rechter is ingesmeerd, de linker niet. Ik zie wel dat de mousse een beetje is blijven 'hangen' bij een wondje net boven mijn rechterenkel

Bruiningsproducten

Een close-up van mijn benen. Het rechterbeen is behandeld, het linker niet. Zie jij verschil?

Ik bestudeer de flacon nog eens: niet douchen de komende twaalf uur, iedere dag wat hydraterende crème op je huid doen èn de mousse af en toe opnieuw aanbrengen zorgt voor een dieper kleurtje.

En dat is precies wat ik ga doen. Zowel morgen als overmorgen heel voorzichtig douchen, zonder mijn benen te scrubben of te scheren, en dan een nieuwe laag aanbrengen. Eens kijken wat het resultaat komend weekend dan is. Dus ladies, zaterdag: review II van de mousse! Ik vind het product namelijk te lekker smeren om het nu al te bestempelen als niet-werkend.

Ohja, het tweede product dat Annic mij gaf is een Tanning Spray Mist. Die test ik volgende week!

www.t-tans.nl

Organic’s Heavenly Bronzing Mousse, € 24,95

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties