0

Amsterdam – Aan ons de vraag of wij de producten van Vichy uit willen testen. I Love Beauty News zegt geen nee tegen zo’n uitdaging en ging aan de slag.

Het leuke is dat jij ook zo’n pakket, plus een Normaderm avond voor jou en je vriendinnen kunt winnen!!

Deze actie is voorbij.

Beautymerk Vichy gaf ons een Normaderm pakket met reinigingsgel, lotion, dagverzorging en nachtverzorging. De flacons zijn clean vormgegeven en de groen kleur geeft een frisse uitstraling. Eenmaal thuis krijg ik gelijk zin om de producten uit te proberen. Normaal gesproken gebruik ik verschillende productenlijnen door elkaar heen. Mijn gel, scrub en dagcrème zijn van verschillende merken. Het is voor het eerst dat ik een productlijn gebruik die helemaal op elkaar is afgestemd.

Samen met het pakket komt een handig adviesschema, zodat je precies weet in welke volgorde je de producten moet gebruiken. Je kunt kiezen uit de dagelijkse scrub of een reinigingsgel- en tonic. Volgens het adviesschema moet ik de reinigingsgel aanbrengen op een vochtige huid en masseren tot het gaat schuimen. Niets nieuws voor mij. Nu maar uittesten die gel. De gel schuimt al gauw, maar niet op een vervelende manier. Sommige gels schuimen heel erg en blijven op je huid plakken, hier heb ik deze keer gelukkig geen last van. Na het afspoelen breng ik de zuiverende lotion aan. Het voelt heel even droog aan -ik heb van mezelf best een vette huid- maar na een paar seconden voelt mijn huid natuurlijk fris.

Nu mijn poriën goed open staan moet ik ze weer afsluiten met de hydraterende dagverzorging. De crème belooft optimaal comfort, geen trekkerige huid en een ware transformatie van de huid. Mijn huid is niet zodanig getransformeerd maar het voelt wel erg fris aan. Helemaal niet vettig, maar ook verre van trekkerig of droog. De laatste stap is het aanbrengen van de camouflagestick. De stick droos puistjes uit en werkt oneffenheden weg. Dat klinkt als muziek in de oren! De stick heeft inderdaad een uitdrogend effect, maar het is natuurlijk geen wondermiddel. De puistjes verdwijnen niet met een minuut.

Gedurende de dag voelt mijn huis nog steeds fris aan, helemaal niet trekkerig of vettig. En ik krijg steeds de neiging om de stick te gebruiken zodat mijn puistjes nog sneller weggaan. In de avond voer ik hetzelfde beautyritueel uit, maar doe ik de nachtcrème om de huid af te sluiten. De volgende dag krijg ik bijna de neiging om niets meer aan mijn huid te doen, zo lekker als het aanvoelt. Normaderm is geslaagd voor de test en zij hebben een nieuwe fan erbij!

WIN!

Klinkt fijn toch? Wil jij een Normaderm avond voor jou en je vriendinnen winnen? Klik dan hier.

www.vichy.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties