0

Amsterdam – Tja, sport… Laten we het er maar gewoon op houden dat ik niet het meest sportieve type ben. Hoeft ook niet, ik verbrand genoeg calorieën door mijn dagelijkse fietstochten en mijn kuiten worden gevormd door mijn vijftien centimeter hoge hakken.

Genoeg beweging dus, maar toch voel ik me altijd bezwaard om toe te geven dat ik niet sport. Dus was het tijd voor verandering. Ik wilde namelijk ook eens weten hoe het zou voelen om compleet uitgeput en bezweet en hip door het park te rennen. Ik wilde ook die saamhorigheid voelen die joggers onder elkaar voelen wanneer ze elkaar in de ogen kijken. Ik moest en zou onderdeel zijn van die stoere sportgroep.

Het geweldige aan mijn baan is dat een goede outfit dan natuurlijk niet ver buiten bereik ligt. Dit was de perfecte gelegenheid om de twee items uit mijn lingerietas te testen waarvan ik dacht dat ik ze misschien zou overslaan: de sportieve Tummy Toning Tank en Weekender Pant.

De Tummy Toning Weekender Pant

Nu moet je weten dat ik een beetje een afschuw heb van jogging broeken. Ik kan met oprechtheid zeggen dat ik er tot voor kort niet een in mijn bezit had. Waarom? Ik associeer ze toch al snel met ‘foute’ merken zoals Juicy Couture (de gedachte alleen al dat ik een broek zou dragen met het woord ‘Juicy’ over mijn billen heen geschreven vind ik huiveringwekkend). Maar de broek die ik nu ga testen ziet er toch best normaal uit… De Weekender broek van Maidenform belooft me een relaxte work out (mooi) en ook nog eens een geheim correctiemodel waardoor putjes en oneffenheden verdwijnen (nog mooier). Bij de omschrijving zie ik dat de broek perfect is voor ‘women on the go‘. Hey, dat ben ik! Mooi, dit wordt vast een succes.

Mijn broek is klaar om getest te worden!

Gelukkig ben ik iets minder allergisch voor topjes. De top die bij deze broek hoort is de Tummy Toning Tank. Deze belooft mij een dubbele bescherming voor dagelijks gebruik met een geheime methode waardoor mijn buik gegarandeerd plat zal lijken. Dit wil ik weleens zien.

Ik ga eens een keer niet voor mijn vertrouwde zwart...

... Maar voor grijs en wit. Ik ben immers bezig met een nieuwe en sportieve 'ik'.

En dan ben ik er klaar voor. Ik neem een kijkje in de spiegel en besef me dat ik er eigenlijk zo bij zou kunnen passen, bij die sportievelingen. Zo anders zie ik er niet uit. Ik heb alleen een handdoek om mijn nek nodig en ik kan zo de hort op!

Rek en strek, mijn outfit werkt perfect mee. Daar ga ik dan!

Conclusie aan het einde van de dag? Toegegeven, het rennen ging niet zo soepel. Ik had het zwaar, heel zwaar. Ik zag er alles behalve comfortabel uit, maar dat had niets met de outfit te maken. Want lieve dames, let me tell you dat deze broek en top als gegoten zitten!

De outfit is top. Maar ik moet er maar gewoon bij neerleggen dat ik nooit de 'sporty girl' zal zijn... Ik heb weer andere talenten.

De stof is zo fijn dat je eigenlijk niet voelt dat je het draagt. Mijn broek voelde super licht en ik had alle vrijheid om me in de meest ongemakkelijke posities te rekken en te strekken. Hoewel mijn top wat aan de strakke kant zat, leek mijn buikje wel echt verdwenen! Door de dubbele laag en een soort gaas aan de binnenkant lijkt het net of je een korset draagt waardoor alles heel goed op de plek werd gehouden. Ik had eigenlijk niet eens een BH nodig! Enig nadeel: door de stof van mijn broek en het feit dat deze tot je taille doorloopt, was een camel toe effect onvermijdbaar. Zorg er dus altijd voor dat je een topje draagt die over je broek heen valt. Mits je gek bent op dat effect, maar dat lijkt me niet.

Ik ben fan en verliefd op mijn eerste, echte joggingbroek. En de conclusie dat ik niet sportief ben? Ach, daar kan ik wel mee leven. Met deze outfit kan ik heel goed net doen alsof, toch?

Volgende week test ik een nieuwe lingerie look tijdens een nieuwe gelegenheid! Tot dan!

Love, xx Anna

Volg Anna ook op Twitter!

www.fuzzyshots.nl
www.maidenform.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties