0

Amsterdam – Vijf weken lang testte ik de meest uiteenlopende lingerie-items voor jullie. Dat gaat iemand natuurlijk niet in de koude kleren zitten en daarom besloot ik het meest relaxte item te bewaren voor het laatst.

Want laat me jullie vertellen dat relaxed niet per se betekent dat iets oudbollig of lelijk hoeft te zijn. Sterker nog, door het testen van dit laatste item kwam ik erachter dat comfortabel best synchroon kan staan met mooi en sexy. Wie had dat ooit gedacht? Enfin, laten we het bij het begin beginnen.

Als moderne vrouw van vandaag heb ik natuurlijk niet heel veel vrije tijd. Naarmate ik ouder word merk ik ook dat ik steeds vaker de dagen en avonden waarop ik geen verplichtingen heb, wil vullen met vrij nutteloze tijdsbestedingen. Hangen op de bank is daar een van, maar ook het uitbundig bestuderen van diverse tijdschriften behoort tot die activiteiten, net zoals urenlange zoektochten naar de perfecte schoenen met een hak hoger dan 15 centimeter.

Op dit soort dagen wil je iets aan hebben waarbij je niet hoeft na te denken. Om Tokkie en Ma Flodder taferelen wat betreft een ‘huispakje’ te vermijden, besloot ik daarom om mijn laatste lingerie-item een hele dag lang te testen. Thuis, op de bank, bijkomend van een heel drukke week en weekend. Lieve dames, mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe crush: de fat free dressing slip dress.

De Fat Free Dressing Slip Dress

Conclusie aan het einde van de dag? Ok, toegegeven: Deze jurk is eigenlijk bedoeld als onderjurk, maar ik heb hem met een groot vest aangehad. Films kijken, ijsjes eten, online shoppen, nog meer eten, tijdens al mijn relaxing days off activiteiten was dit fijne jurkje aan mijn zijde. Het voelde een beetje alsof ik mijn favoriete LBD aanhad, maar dan in de comfort van mijn huisje.

Door de fijne voering van het jurkje heb je automatisch een borstlift (geen BH meer nodig om goed voor de dag te komen) en de ingebouwde bodysuit zorgt voor extra steun en een kleine tummy lift. Ondanks deze fijne bijkomstigheden voelde de jurk licht aan en als ik heel eerlijk ben was het een van de lekkerste items om te testen! Zeker een aanrader ladies!

Ik heb genoten van het testen van al deze items, en ik hoop dat jij er wat aan hebt gehad! Tot snel!

Love, xx Anna

Volg Anna ook op Twitter!

www.fuzzyshots.nl
www.maidenform.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties