0

Amsterdam – Een baan als de mijne brengt veel leuke voordelen met zich mee. Leuke persreisjes, feestjes en mooie shows zijn bijna dagelijkse kost. Allemaal heel erg leuk natuurlijk, maar van bepaalde mailtjes en samenwerkingen word ik oprecht heel erg blij.

Zo ook van het mailtje dat leidde tot deze review. Of ik het leuk zou vinden om een aantal lingerie itmes gedurende de komende weken te testen voor het merk Maildenfrom. Je snapt natuurlijk dat ik hier als fashion lover niet zo heel lang over hoefde na te denken. Volmondig antwoordde ik ja en voor ik het wist begaf ik me op mijn modieuze fiets richting PR bureau Fuzzyshots om de setjes uit te zoeken.

Een aantal stukken uit de collectie van Maidenform.

Een paar uur en talloze passessies verder stond ik weer buiten. We kozen vijf verschillende stukken, die ik zou gaan testen tijdens vijf verschillende gelegenheden. Heel erg leuk natuurlijk, maar opeens sloeg het noodlot me toe. Want moest ik dan foto’s maken van mezelf in die lingerie? Leek me toch echt niet zo’n goed plan. En wie wil dat nou zien? Nee dus, dat werd hem niet. Ik moest iets gepasters bedenken, iets meer modieus en iets stijlvols. En dus besloot ik om het eerste stuk te testen tijdens Amsterdam Fashion Week. Als ik die test doorstond zou ik immers alles aan kunnen, niet?

Zoiets, maar dan in korsetvorm.

Dus daar stond ik dan. Op Amsterdam Fashion Week in mijn Flexees Easy Up Strapless Bodybriefer. Dat is inderdaad een hele mond vol, maar waar het op neer komt is dat deze vriendelijke korset mijn taille in bedwang zou houden, kleine liefdeshendels zou wegwerken en tegelijkertijd zou ik er fashionable verantwoord bijlopen.

Ik besloot het niemendalletje te combineren met een enkellange rok en korte laarsjes. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat mijn boezem de juiste lift kreeg, voelde ik me simpelweg te opgelaten om zonder jasje me op het terrein te begeven. Ik voelde me toch een beetje bekeken. Ondanks dit minpuntje, dat overigens compleet te wijten is aan mijn nuchtere houding, moet ik toegeven dat de Bodybriefer heerlijk zat. Alles bleef goed op zijn plek, ik kon me vrijuit bewegen en was niet bang voor eventuele nipple slip taferelen.

Toch maar even het jasje uit voor het bewijs: ik met mijn nieuwe bustier tijdens Amsterdam Fashion Week.

Een close-up, eng hoor als zo bloot!

Toch maar snel weer jasje aan: zo heb ik de rest van de avond shows bij gewoond.

Conclusie aan het einde van de avond? Een paar hele schuine blikken naar mijn boezem (wel stiekem natuurlijk én van zowel mannen als vrouwen), een verlegen ik omdat ik het gevoel had dat ik te exposed was en een leren jas als reddende engel.

Deze bustier is heel prettig als je op zoek bent naar steun en wilt dat alles goed op zijn plek blijft zitten. Draag er een mooie top boven waar het kant net bovenuit komt en je kunt ook gegarandeerd glammed up de deur uit. Zo ambitieus als ik was, namelijk de bustier dragen als top, zou ik niet zo snel aanraden!

Volgende week test ik een nieuwe lingerie look tijdens een nieuwe gelegenheid! Tot dan!

Love, xx Anna

Volg Anna ook op Twitter!

www.fuzzyshots.nl
www.maidenform.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties