0

Amsterdam – Oh, how I love date nights. Als hopeloze romanticus kan ik oprecht genieten van een avondje samen met mijn grote liefde, zelfs nu we zeven jaar verder zijn. De perfecte outfit hoort daar natuurlijk nog steeds bij, je moet er immers wel moeite voor blijven doen.

Geen betere gelegenheid dus om mijn één na laatste lingerie-item te testen, en laat dat nou net een BH zijn die niet misstaat in de categorie ‘geschikt voor avondjes uit’. Voor mijn neus, lieve dames, ligt namelijk de Ultimate Push-Up Bra. Verzin ik heus niet zelf die naam, want zo heet deze bad boy echt. Met zo’n naam verwacht ik natuurlijk het meest opmerkelijke resultaat, hoe kan het ook anders?

Dit is hem dan: de ultieme push-up bra!

Eerst maar even de omschrijving lezen voordat ik hem aantrek: ‘Abracadabra! Our Maidenform Ultimate Push Up Bra adds two cups sizes instantly, Like Magic!’. Oh jeej, twee hele cupmaten omhoog? Ik kijk vluchtig even in de spiegel om te zien of ik dat nodig heb en kom tot de conclusie dat het een beetje over de top is, twee hele maten meer. De mijne zijn niet heel klein van zichzelf, dus gaat dat er dan niet raar uitzien? Aan de andere kant lijkt het me stiekem best leuk eens te voelen hoe Pamela of Coco door het leven gaan, dus ik waag het erop.

Normaal gek op mijn panterprintjes, maar voor nu ga ik voor huidskleur. Toch even laten zien voor de liefhebbers, dit is het panter exemplaar!

Leuk feitje, deze BH kan ook geleverd worden in een kinky panterprintje, maar dat ging mij iets te ver. Net voordat ik hem aan wil trekken, laat ik de BH zien aan vriendlief. ‘WOW, wat is dat? Wat voelt dat lekker.’, zijn de wijze woorden die hij weet uit te brengen over de cups van deze BH. Ik trek hem aan en eerlijk is eerlijk: het voelt toch een beetje gek. Mijn borsten worden inderdaad flink omhoog geduwd en ik zie meteen een opzienbarend verschil. Maar of ik het leuk vind om twee cups omhoog te gaan, not so sure yet!

Zo dik zijn de cups, waardoor je dus meteen twee cupmaten erbij krijgt!

Conclusie aan het einde van de avond? Terug van date night… Ladies, dit is gewoon niet mijn BH. Het is zeker waar dat je borsten een boost krijgen en dat je een aantal cupmaten erbij krijgt, maar ik voelde me er niet prettig bij. Ik bedoel, stel dat je een eerste date hebt en de heer in kwestie moet er later achter komen dat het allemaal een façade was? Daarnaast vond ik de BH niet zo heel lekker zitten, misschien omdat ik het gewend ben om wat dunnere exemplaren te dragen.

Het is wel een aanrader voor dames die gewoon voor een avondje een fijne borstpartij willen hebben, maar let er wel op dat wanneer je deze uittrekt je even moet slikken over de daadwerkelijke omvang van je boezem. Die lijkt dan echt even heel klein…

De Ultimate Push-Up Bra.. Niet helemaal mijn ding, maar misschien wat voor jou?

Volgende week test ik mijn laatste lingerie look tijdens een nieuwe gelegenheid! Tot dan!

Love, xx Anna

Volg Anna ook op Twitter!

www.fuzzyshots.nl
www.maidenform.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties