0

Amsterdam – Jeejtje, dat was me het weekje wel. Uitgeput maar heel erg voldaan bevond ik me afgelopen week op het I Love Fashion News HQ. Het leven van een hoofdredacteur gaat heus niet altijd over rozen: tijdens Fashion Week is het naast feesten en mooie kleding bekijken ook echt wel keihard werken geblazen. Enfin, we hebben het overleefd en ik kijk er met een heerlijk gevoel op terug.

Je snapt natuurlijk alleen wel dat een post fashion week heel erg gepaard gaat met de meest casual outfits. Dat betekent dat mijn torenhoge hakken even een paar dagen rust hebben en mijn loafers weer uit de kast worden getrokken. Ik trek nog net geen jeans aan, maar grote truien, heerlijke leren broeken en heel veel warme laagjes overheersten de afgelopen week. Daar hoort natuurlijk ook comfortabel ondergoed bij. Laat dit nou de perfecte gelegenheid zijn om mijn nieuwe BH van Maidenform te testen.

Deze BH heb ik de afgelopen week getest: De Bralettes Dream.

En dus koos ik deze week voor het meest comfortabele lingerie item in mijn lingerie testtas: de zogenaamde Bralettes Dream! Deze BH geeft perfecte ondersteuning maar is zo licht dat je de lijntjes eigenlijk niet kunt zien. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik hem bijna niet voelde! Heerlijk als je aan het werk bent, kan ik je vertellen!

Natuurlijk kan ik de BH niet in volle glorie aan jullie laten zien, maar als je heel goed kijkt, zie je hem door mijn trui heen!

Tikker de tik en mijn BH zit nog steeds verrassend lekker. Je zou verwachten dat comfort en schoonheid niet vaak samen gaan, maar in dit geval is dat andersom: tijdens het omkleden merk ik dat mijn boezem ook een verrassend liftend effect krijgt door de BH. Ik voel me in elk geval een stuk prettiger dan vorige week, toen ik me toch behoorlijk opgelaten voelde door het testen van de BH korset. Subtiel is toch meer mijn ding vrees ik…

Ik voel me helemaal tot rust komen na een hele drukke week, mét mijn Comfy Bra!

Heerlijk in een relaxte vibe aan het werk!

Conclusie aan het einde van de week? In één woord: I love it! Ok, drie woorden dan, maar toch, deze BH is heerlijk! Hij is licht, je voelt hem niet zitten en ik voelde me toch nog een beetje sexy door het liftende effect. Zeker aan te raden voor die dagen waarop je eventjes gewoon lekker bezig wilt zijn, zonder je druk te hoeven maken om BH bandjes die wel of niet goed zitten, afglijden, en ga zo maar door! Strike!

Volgende week test ik een nieuwe lingerie look tijdens een nieuwe gelegenheid! Tot dan!

Love, xx Anna

Volg Anna ook op Twitter!

www.fuzzyshots.nl
www.maidenform.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties