0

Amsterdam – Tja, wie houdt er nou niet van een fijne mascara? Op de ILBN redactie testten we deze week twee nieuwe mascara’s van Rimmel London!

De Extra Super Lash Mascara is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De wimpervergrotende formule is behouden en een musthave voor in je alledaagse tas. De nieuwe Extra Wow Lash Mascara is de oplossing als je een opvallende indruk wil achterlaten tijdens een avondje uit.

De twee nieuwe mascara's

Een super leuke verpakking waar we direct vrolijk van werden. Het deed ons een beetje denken aan snoepjes en gaf meteen een goed gevoel.

Duidelijk verschil in borsteltjes

De borstel van de Extra Wow Lash is lekker dik en doet meteen denken aan volle wimpers. Geeft wel de illusie van volle wimpers.

Een tientje per stuk

De textuur is heel dunnetjes en dat is een beetje jammer. Hierdoor moet je het vaak opbrengen, maar nog steeds hebben we geen ‘wow’ gevoel…

Het resultaat van twee lagen Extra Wow Lash Mascara

Het resultaat: De Wow mascara smeert heel fijn want het is lekker dun, dus geen korrels. Wel houden we zelf van een grove structuur, dus deze vonden we iets te dun. We brachten hem meerdere keren aan; op de foto zie je 2 lagen. De mascara droogt heel snel waardoor meerdere lagen opbrengen beetje lastig is. Wel handig als je onderweg bent!

Beide mascara’s zijn vanaf november te koop voor slechts €9,99 bij de drogist.

www.rimmellondon.com

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties