0

LippenstiftenAmsterdam – Voor het oog zijn het echte snoepjes, deze lipsticks. Maar op je mond doen ze het ook goed!

Vier redacteuren van I Love Beauty News en I Love Fashion News probeerden de heerlijke Pure Colour lippenstiften van Estée Lauder. Zie hier hun bevindingen!

Anne:

“In de eerste instantie leek de Barely Nude lipstick niets voor mij (ik doe niet aan lipsticks, maar aan glosses!), maar toen ik de kleur op mijn lippen had vond ik ‘m toch wel erg mooi! Ook fijn: de lippenstift is erg zacht voor je lippen, hij smeert lekker uit en je voelt ‘m niet zitten. Normaal draag ik dus geen lipstick maar misschien ga ik hier toch maar verandering in brengen.”

Anne Lipstick

Een bruine tint op Anne's lippen

Manouk:

Secret zorgt voor een neutraal lichtroze kleurtje op je lippen. Ideaal voor een overdag. De lipstick
ruikt lekker en is behoorlijk vettig waardoor het gemakkelijk te verdelen is en een mooie glans geeft. Fijn lippenstiftje voor de zomer!”

Manouk Lippenstift

Manouk gaat voor een zachtroze tint, niet te opvallend, wèl mooi!

Anna:

“Als ik lippenstift draag, vind ik een rood kleurtje altijd fijn, dus deze is perfect voor me. En niet onbelangrijk, deze lippenstiften ruiken echt ontzettend lekker!”

Anna Lipstick

Rood staat geweldig bij donker haar, zoals bij Anna

Nina:

“Deze zomer ga ik voor het eerst voor kleur op mijn lippen. Dus toen de Estée Lauder Pure Colour lipsticks op het hoofdkantoor arriveerden, griste ik er meteen de Electric Pink uit! Ik vind het een mooie kleur,  rood staat me raar, roze is perfect. De lippenstift is lekker vet, en dat vind ik belangrijk. Ik haat het als een lipstick m’n lippen uitdroogt! Verder ruikt -ie inderdaad errug lekker (de mijne naar snoep!).

Nina Lippenstift

Nina gaat voor kleur op haar mond. In de Estée Lauder Pure Colour collectie zit voor ieder wat wils

Wil jij ook twee (!) Estée Lauder Pure Colour lipsticks hebben? Dat kan! Gewoon, door mee te doen aan deze Respond & Win.

Estee Lauder

Wat is jouw favo lipstick kleur?

www.esteelauder.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties