0

Estee Lauder Amsterdam – Ook zo gek op smokey eyes? ILBN testte dit keer twee Estée Lauder Pure Color Eyeshadow Duos. Deze lijn bevat geweldige, goed gepigmenteerde tinten om sexy smokey eyes mee te maken.

Kijk maar even mee!

De duo oogschaduws komen in een sophisticated, gouden doosje met het bekende Estée Lauder logo. We hebben twee paletten in deze test, de limited edition black chrome (nr. 15) en clouds (nr. 6):  Het eerste palet bevat een donkergrijze tint gecombineerd met een nog donkerdere tint grijs, bijna tegen zwart aan. Het tweede bevat lichtgrijs en donkergrijs, beide met een lichte shimmer.

Estée Lauder Pure Color Eyeshadow Duo

Estée Lauder Pure Color Eyeshadow Duo

Mix & Match donkere en lichte oogschaduw

Palet nummer 1, Clouds, : Mix & Match donkere en lichte oogschaduw

Klaar voor een sexy donkere look?

En dit is palet nummer twee, de limited edition black chrome. Klaar voor een sexy donkere look?

Even testen...

De kleuren uit palet 1

En ook even op de andere hand...

De kleuren uit palet 2

Mijn smokey eyes: Limited Edition Black Chrome & Clouds

Mijn smokey eyes: Limited Edition Black Chrome & Clouds gecombineerd

De kleuren zijn prachtig en eenvoudig aan te brengen. Ik vind de oogschaduw echter wel wat snel uit elkaar vallen, dus pas op voor de make-up restjes die van je applicator vallen. Mocht je toch niet voor de smokey eyes willen gaan met deze tinten, dan heb je nog genoeg keuze, want de Pure Color Eyeshadow collectie bestaat in totaal uit 62 tinten voor een maximaal kleureffect. Ook is de oogschaduw verkrijgbaar in vijf speelse finishes: mat, satin, shimmer, metallic en frost. Er kan grenzenloos gemixt en gecombineerd worden!

Verkrijgbaar voor €32 per Duo Eyeshadow. Mocht je uit nog meer kleuren willen kiezen, ga dan voor de Pure Color Eyeshadow Palette voor €45.

www.esteelauder.nl

(Florentijn van Meeuwen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties