0

Amsterdam – Van nature heb ik best een droge huid, waardoor ik altijd goede hydraterende crèmepjes moet gebruiken wil ik mijn huid lekker zacht houden zonder uitgedroogde plekken.

Veel van deze crèmes die ik heb uit geprobeerd werken niet heel erg goed, vaak gebruik ik zelfs anti-rimpel crèmes, want ik heb het gevoel dat die nog beter je huid hydrateren dan normale ‘vochtinbrengende crèmes’.

Nu kreeg ik de kans om Embryolisse’s Lait-Crème Concentré uitproberen en tot mijn verbazing werkte deze crème echt heel erg goed. De crème smeert heel lekker zacht uit en je voelt gelijk dat je huid wordt gevoed. Doordat ik het zo lekker op mijn gezicht vond aan voelen heb ik het zelfs op mijn benen en armen gesmeerd, mijn benen zijn namelijk nog 10x zo veel droger dan mijn gezicht en mijn benen begonnen zo wat te stralen en dan overdrijf ik niet. Daarnaast vind ik het ook altijd fijn als een crème lekker ruikt en Embryolisse Lait-Crème Concentré heeft een licht verfrissend luchtje.

Als je jouw huid goed wil hydrateren en voorzien van voeding dan is de Embryolisse Lait-Crème Concentré daar perfect voor. Het is glad, met een rustgevend gevoel en ook nog eens voor alle huidtypes. Ook kan je deze crème gebruiken als masker als je er een dikke laag van op smeert, echt een heerlijke crème dus!

www.embryolisse.com

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties