0

DagcremeAmsterdam – Je hebt van die producten die je echt àltijd gebruikt, die je iedere dag nodig hebt. Voor mij is dat dagcrème. Ik heb wel eens een masacaraloze en foundationloze dag, spring wel eens snel onder de douche zonder douchegel en ga zélfs wel eens de deur uit zonder me helemaal in te smeren met mijn favo bodybutter (bij hoge uitzondering dan ;)).

Maar als ik geen dagcrème gebruik, trekt mijn huid meteen gigantisch. Ik heb een behoorlijk droge gezichtshuid.

Dagcrème

Het potje (50 ml)

Nederlands eerste cosmeticahuis Dr. van der Hoog ken ik goed, ik gebruik al jaren de maskertjes, maar ik besefte ineens dat ik nog niet eerder aan een dagcrème van dit merk was toegekomen. Dr. van der Hoog heeft dagcrèmes voor verschillende huidtypes. Zouden de crèmes net zo fijn zijn als de maskertjes? De stralendfris dagcème, voor een vermoeide en vochtarme huid, in ieder geval wel!

Dagcrème

Een rustige verpakking, zonder al te veel poespas

De crème ruikt heerlijk fris doordat er oranjebloesem in zit, maar deze geur is uiterst subtiel. Ik heb er een giga hekel aan als crèmes met oranjebloesem een overheersende citrusvruchtengeur hebben, dat komt op mij uiterst onnatuurlijk over en ik wil geen chemische fabriek op mijn huid.

Dagcrème

Snel last van een wat vermoeide, vochtarme huid? Zoek in de winkel naar dit doosje!

De substantie is dun, dunner dan ik van een dagcrème gewend ben, bijna een lotion, maar dit is niet storend. Met het bijgeleverde spateltje breng ik de substantie aan op m’n gezicht waar de crème erg fijn uitsmeert en vrijwel meteen door mijn huid wordt opgenomen. Mijn huid is een tikkie vermoeid en straalt niet zoals -ie dat doet als ik in een relaxte periode zit (denk: vakantie), maar ik voel dat deze substantie m’n huid echt een boost geeft zoals de verpakking ook belooft. Wat een heerlijke frisse crème.

Dagcrème

En zo ziet de dagcrème eruit

Goed ook dat er een klein spateltje wordt bijgeleverd. Wist je dat crème minder lang houdbaar is als er bacteriën van je vingers in terecht komen? Nog een pluspuntje, er zit een UV-filter in. Ik gebruik liever geen dagcrème zonder UV-filter. Alleen hoe hoog de filter is, kan ik nergens vinden, dus ik vermoed niet zo heel hoog.

Dagcrème

Goed dat er een spateltje bij komt! Je ziet hier dat de substantie behoorlijk dun is.

Na ongeveer een half uurtje breng ik make-up aan over mijn goed gehydrateerde huid. Dat gaat prima, de crème is niet op mijn huid blijven liggen.

Lekker! Aan het einde van de dag voelt mijn huid nog zacht en gehydrateerd. Ik heb weer een dagcrème gevonden die tot de laatste klodder op zal gaan.

Dr. van der Hoog, stralend fris dagcrème, € 13,49

www.dr-vanderhoog.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties