0

maskertjesAmsterdam – Natuurlijk kun je ook jouw huis veranderen in een tijdelijke beautyspa! En dat proberen wij maar al te graag uit ;). Aan het team van ILBN om te testen hoe goed de maskertjes van Dr. van der Hoog werken. We gingen voor de volgende smeervarianten (dus niet de poedermaskers): framboos, fruitzuur, chocolade, kokos mint, perzik en honing.

Health spa for one day…(Nou ja, 15 minuten).

We beginnen met het frambozenmasker, omdat deze de meest enthousiaste reactie opwekt, lees maar!

Dr. van der Hoog

Frambozenmasker: een vrij dikke substantie, makkelijk uit te smeren en heeft een heerlijke zoete geur

Dr. van der Hoog

Before....

Dr. van der Hoog

Geschikt voor alle huidtypen, diepreinigend en herstellend. Het frambozenmasker is vrij dik opgesmeerd, ruikt heel lekker en voelt zacht aan, aldus proefpersoon F.

Dr. van der Hoog

After: "Mijn huid voelt zacht en fris aan! Meestal krijg ik nogal een geïrriteerde huid, maar ik heb er nu totaal geen last van."

Ook masker 2, het honingmasker is een aanrader. Het is een totaal andere substantie dan de andere maskertjes.

Dr. van der Hoog

Het honingmasker trekt goed in, waarna je het masker makkelijk van je huid af kan halen. Het ziet er niet erg aantrekkelijk uit vanwege de velletjes, maar dat is slechts van korte duur! De huid voelt zijdezacht aan wanneer je het gezicht hebt schoongemaakt. Aanrader!

De overige maskers zijn niet gefotografeerd, aangezien ze qua substantie verglijkbaar zijn met het frambozenmasker. Wil jij deze Dr. van der Hoog maskers ook eens uitproberen? We zetten de resultaten op een rijtje voor je:

- Frambozen masker voor alle huidtypen, diepreinigend en herstellend.
Resultaat: Proefpersoon F.: “Het ruikt heel lekker, smeert goed uit en de huid voelt erg zacht en soepel aan na gebruik.”

- Honing peel-off voor de normale/vette huid/ T-zone, reinigt diep in de poriën.
Resultaat: Proefpersoon J.: “Het masker trekt goed in, na een tijdje voel je dat het losraakt. Je kunt het masker er gemakkelijk aftrekken. Hoewel de honinggeur nogal overheersend is, krijg je er wel een ontzettend gladde en zachte huid van. Zeker een aanrader!”

- Kokos mint masker voor alle huidtypen, vochtregulerend en verfrissend.
Resultaat: Proefpersoon F.: “Ruikt lekker fris! Het prikt een beetje op m’n  huid en na gebruik zie en voel ik niet erg veel resultaat. Nu heb ik ook niet zo’n moeilijke huid, dus qua resultaat moet ik misschien ook geen drastische veranderingen verwachten.”

- Fruitzuur masker voor de normale of gemengde huid, reinigt en verwijdert dode huidcellen.
Resultaat: Proefpersoon V.: “Het idee dat het de dode huidcellen verwijdert doet me goed. Ik voel me gelijk een stuk frisser en schoner, dit voelt echt als een boost!”

- Chocolade masker voor alle huidtypen, euforiserend en revitaliserend.
Resultaat: Proefpersoon N.: “Tja, wie vindt dit nu niet lekker? Chocolade is mijn beste vriend! Het ruikt lekker, smeert goed uit en ik voel me ondanks dat het chocolade is, gezond. Het moet haast wel voedzaam zijn!”

- Perzik masker voor de rijpe en vochtarme huid, verzachtend en vochtregulerend.
Resultaat: Proefpersoon J.: “lekker fruitig! Mijn huid voelt zacht aan en glanst aanzienlijk meer, topper!”

maskertjes

Welke Dr. van der Hoog masker kies jij?

Dr. van der Hoog maskers, €2,10 per stuk

www.dr-vanderhoog.nl

(Florentijn van Meeuwen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties