0

DoveAmsterdam – Dove introduceert een nieuwe lijn haarverzorging die gebaseerd is op het oudste beautygeheim ter wereld, namelijk het gebruik van olie. De Nourishing Oil Care-lijn met Nutri-Oils, is er speciaal voor dames met droog en beschadigd haar. Tijd voor een testje!

Ik gebruik de shampoo en de conditioner. Deze beloven mijn haar optimaal van binnenuit te beschermen, zonder het te verzwaren.

Ik moet echt heel nodig naar de kapper en mijn haar is het afgelopen jaar door het reizen behoorlijk beschadigd geraakt. Dus ik ben vooral benieuwd of het inderdaad zachter zal aanvoelen.

Anna

Zo lang is mijn haar!

De verpakkingen zijn schoon en wit. Omdat het een product is gebaseerd op olie, is het omhulsel ook een beetje parelmoer (een glans van parelmoer). Wel had ik moeite met het openen van de flesjes, de dop zit er heel goed op gedrukt!

Zodra ik het flesje van de shampoo open heb is het genieten geblazen. Het ruikt echt super lekker! Een beetje fruitig, maar vooral hoe shampoo hoort te ruiken: heerlijk fris en schoon. Daarnaast is de geur niet overweldigend sterk, maar wel krachtig genoeg dat ik hem de volgende ochtend nog steeds ruik!

Dove producten

Ik gebruik de shampoo en de conditioner

Als ik de shampoo inmasseer schuimt het niet te veel, maar dat vind ik ook het fijnste. In mijn optiek is een shampoo die teveel schuimt niet heel goed voor je haar.

En dan het resultaat na wassen met de shampoo en het gebruik van de conditioner: I Love it! Mijn haar voelt inderdaad een stuk zachter! Wel zijn mijn puntjes nog steeds droog, maar dat komt niet door de shampoo maar door het feit dat ik er echt een stuk af moet halen. Mijn haar ruikt lekker en heeft een gezonde glans. Zeker een aanrader voor meiden met droger haar dat toe is aan een quick fix!

Dove producten

Dit zijn alle producten uit deze ultiem voedende lijn

Dove Nourishing Oil Care, vanaf €3,79

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties