0

Amsterdam – Een tijdje geleden werd de Dior Addict lijn ‘Be Iconic’ gelanceerd. Boegbeeld van de lipsticks is Kate Moss. Voor de nieuwe lijn werden maar liefst 44 kleuren ontwikkeld. Wij hebben er drie getest.

De lippenstift is geurloos en ik denk dat dat veel meiden blij zal maken. Dior bewijst dat chemische geuren niet meer nodig zijn om mooie cosmetica te produceren. Opvallend is dat elke kleur een prachtige, glossy glans heeft. Hierdoor glanst hij als een gloss, maar is dekkend als een lipstick. Voor een zachte, soepele lippenstift blijft hij langer zitten dan verwacht. Ons proefkonijn kon zeker twee uur met glanzende lippen rondlopen zonder bij te hoeven stiften.

Kiss

Nude

Red Carpet

De huls van Dior is heel bijzonder. Hij is gemaakt van kunststof met een prachtige parelmoeren glans. Om de lippenstift tevoorschijn te toveren trek je aan de zilverkleurige knop met de letters CD. Er komt dan een slanke zilverkleurige huls tevoorschijn. De verpakking ziet er luxe uit, maar het moet wel je smaak zijn.

Kate Moss

28,50 is vrij prijzig voor een lippenstift. Hij is het geld wel waard, maar het blijft natuurlijk een hoop geld. Het is goed om te vermelden dat je lippen fijn verzorgd worden tijdens het dragen van de lippenstift. Ook bij bijvoorbeeld zere of ruwe lippen werkt de lipstick bijna als een verzorgende balsem. Vanwege de enorme kleurkeuze denk ik dat elke vrouw hier haar holygrail lippenstift wel kan vinden. Ik vind de Be Iconic-lipsticks van Dior zeker een aanrader.

www.dior.com

(Linda Canter)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties