0

Amsterdam – UltraCalming, alleen de naam van deze nieuwe Dermalogica lijn bevalt mij al. Ik ging dan ook vol goede hoop naar huis na de uitgebreide presentatie over deze kalmerende lijn.

De UltraCalming lijn van Dermalogica pakt alle oorzaken van een gevoelige huid aan. Dit doet zij onder anderen door de bijzondere ingrediënten. Wortel, rode Berenklauw, gember, avocado, komkommer en Chineze champignon zijn en greep uit de vele helende extracten van de producten uit deze fijne lijn.

Ik heb deze producten gedurende twee maanden getest en wil het resultaat graag met jullie delen. Laat ik beginnen bij het stappenplan waarin de producten stuk voor stuk voorbij komen.

1. Gebruik twee keer per dag de UltraCalming Cleanser. Je masseert het zachtjes in de huid en kunt het met water afspoelen of met wattenschijfjes afnemen. Aan deze cleanser voel je meteen dat het is gemaakt voor de gevoelige en/of beschadigde huid, het is namelijk erg zacht in gebruik.

UltraCalming Cleanser € 39,90

2. Het UltraCalming Relief Masque gebruik ik twee keer per week. Deze breng ik dan royaal aan op m’n gereinigde huid en laat ik zeker 10 minuutjes zitten, soms wel eens een hele nacht en gebruik ik het als een soort nachtcrème.

UltraCalming Relief Masque € 44

3. Als je het masker niet gebruikt is de UltraCalming Mist nummer 2 in het stappenplan. Deze mist gaat een trekkerig of brandend gevoel tegen. Ook is het ideaal als aftersun, als je verbrand bent. Maar, we smeren natuurlijk allemaal zonnebrandcrème toch!?

UltraCalming Mist € 42,50

4. De volgende stap is het UltraCalming Serum Concetrate. Dit superzachte serum is echt heerlijk en heb elke keer weer het gevoel dat mijn huid ontspant. Zelf ontspan je ook helemaal van de lekkere lavendel geur. Ook is hydrateert dit serum de huid.

UltraCalming Serum Concentrate € 69

5. Stap 5 is de kers op de taart in deze lijn. De UltraCalming barrier repair beschermt je huid tegen alles wat het kan beschadigen. Dat klinkt goed toch? In de omschrijving staat fluweelzachte moisturizer en daar is niks van gelogen.

UltraCalming Barrier Repair € 49,90

Mijn ervaringen zijn na twee maanden erg positief! Mijn huid is echt tot rust gekomen en is klaar voor de zomer! Heb jij dus ook een gevoelige en/of rode huid, dan raad ik deze producten écht aan.

Dermalogica UltraCalming

www.dermalogica.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties